Aandelen Endeavour kopen

Aandelen Endeavour kopenHet moet binnen niet al te lange tijd mogelijk zijn om aandelen Endeavour te kopen. Om goed voor de dag te komen trok de organisatie Tesla voorman Elon Musk aan als bestuurslid. Hij heeft ervaring met de beursgang van  Tesla, al heeft hij minder goede ervaringen met de toezichthouders.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Endeavour kopen en de rol van Elon Musk

En zo breidt Musk zijn portfolio nog maar eens verder uit.  Voor hem heeft een dag kennelijk 25  uur, want behalve CEO van Tesla zit Musk tegenwoordig ook in de luchtvaart, batterijen en bitcoins. Met de bestuursfunctie bij Endeavour waagt Musk zich nu ook in de entertainmentwereld dus. Endeavour is onder meer organisator van de belangrijkste freefight wedstrijden in Amerika en is het bekend van de organisatie van de Miss Universe verkiezingen.

Conglomeraat met media-afdeling en entertainment shows

Endeavour bestaat sinds 1995 en wil nog dit jaar naar de beurs waardoor aandelen Endeavour kopen mogelijk wordt. Ari Emanuel stichtte het bedrijf in 1995. Aanvankelijk was Endeavour een talentenbureau. Door een reeks fusies en overnames groeide het uit tot een conglomeraat met onder andere een media-afdeling en verschillende entertainment shows. Endeavour zet jaarlijks rond de 3,5 miljard dollar om. Wanneer dit jaar aandelen Endeavour precies verhandeld gaan worden is nog niet bekend.

Zonder gedegen kennis is rendement ver weg

Voor aandelen Endeavour aan de orde is, doe je er verstandig aan om je eerst via deze website in te lezen over de beleggingswereld, over de brokers, de aandelenkoersen en hoe je je als beginner kunt handhaven in de beleggingswereld. Want dat valt nog niet altijd mee. De beleggingswereld is niet transparant en zonder gedegen kennis is een leuk rendement nog ver weg.

Wil omzetverlies goedmaken met beursgang

Aandelen Endeavour kopen betekent investeren in de organisatie van de Miami Open en die van de jaarlijkse New York Fashion Week. Vorig jaar leed Endeavour een omzetverlies van 24 procent. Om het weggevallen kapitaal aan te vullen, wordt er nu dus een beursgang gepland.  Elon Musk moet  helpen de beursgang te vergemakkelijken. Of dat ook daadwerkelijk lukt is echter nog maar de vraag. Al diverse keren botste hij namelijk met de toezichthouder, en precies daar moet het bestuur van Endeavour zich binnenkort  melden vanwege de beursgang.

Aandelen Endeavour kopen kan straks best een interessante optie zijn. Doe dat echter niet voor je de informatie hier op de website tot je genomen hebt.