Aandelen Esdec kopen

 

Aandelen Esdec kopen op de Amerikaanse beurs. Dat had waarschijnlijk niemand ooit gedacht toen het bedrijf uit Deventer in 2004 opgericht werd. Toch is het de bedoeling dat al op korter termijn aandelen van dit metaalbedrijf in de Verenigde Statengekocht kunnen worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Esdec kopen  en meeliften op de groene beurs

Esdec maakt stalen montagesystemen voor onder meer en vooral zonnepanelen op daken. Het is met deze werkzaamheden ondertussen al Europees marktleider en ook in Amerika gaat het die kant op. Niet voor niets wordt de waarde van Esdec nu al geschat op enkele miljarden euro’s. Dat aandelen Esdec kopen aan de orde is en het zo voortreffelijk gaat met de onderneming heeft volgens insiders vooral te maken met het feit dat het bedrijf ten volle heeft geprofiteerd en nog steeds profiteert van groene aandelen. Iedereen wil iets groens doen tegenwoordig. Esdec spint er nadrukkelijk garen bij.

Zorg voor kennis en maak van beleggen geen gokken

Mocht aandelen Esdec kopen iets zijn dat jou aanspreekt, zorg dan wel dat je voor je gaat beleggen in aandelen eerst voldoende over de materie te weten komt. Het is een feit dat alleen mensen met kennis van zaken rendement op hun geld maken. Zonder dat je weet hoe beleggen precies werkt lukt je het vaak niet om rendement te maken. Beleggen wordt dan meer zoiets als een bezoek brengen aan het casino. Met wat geluk zou je een leuk rendement kunnen scoren. Check dus altijd eest de waardevolle informatie die je elders op dit platform vindt in de vorm van informatie over aandelen, beleggen, beurskoersen en de rol van de brokers.

Esdec gaat gedurende de beursgang in zee met Rothschild

Voor de beursgang gaat Esdec zaken den met het gerenommeerde Rothschild. Esdec is dus met name groot geworden vanwege de montagesystemen voor zonnepanelen op daken. Die systemen worden ondertussen verkocht aan installateurs en groothandels. Ikea bijvoorbeeld, is een belangrijke klant van de onderneming uit Deventer. Zoals gezegd is het bedrijf al in 2004 opgericht door twee broers uit Deventer. Sinds 2018 is de onderneming in handen van Gilde Buy Out Partners. Al meteen na de start van de onderneming werd de vooruitgang ingezet. De 30 medewerkers werden al snel 300 en dit jaar zal een omzet gemaakt worden van rond de 350 miljoen euro. Voor de snelle groei ontving het bedrijf overigens in 2019 al de bekende Gazelle Award.

Shoals als lichtend voorbeeld van de beursgang

De beursgang van Esdec is overigens mede ingegeven door de beursgang van concurrent Shoals, eerder dit jaar. Deze onderneming, die kleiner ingeschaald mag worden als Esdec, kreeg door de beursgang een waarde van 5,6 miljard dollar. Dat is twintig keer de jaaromzet. Esdec zou met een beursgang ook graag dergelijke cijfers kunnen overleggen. Voor jij echt van plant bent aandelen Esdec te kopen, check je dus wel eerst de informatie zoals je die op deze website kunt vinden. Daar word je altijd beter en vooral wijzer van.