Aandelen EVgo kopen

EVgo naar de beursNog voor midden 2021 moet het mogelijk zijn aandelen EVgo te kopen. Het bedrijf dat doet in snelladers voor elektronische auto’s wil op die manier 2,6 miljard ophalen. EVgo geldt als eigenaar van het grootste elektrische voertuigen netwerk van Amerika. EVgo staat voor elke maand opnieuw 5,4 miljoen kilometers. Het bedrijf werd opgenomen in 2010.

Ontdek manieren om te beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen EVgokopen: check eerst de info op allesoveraandelen.com

Snelladers van EVgo laden in een half uurtje 90 mijl. De laders van deze aanbieder zijn compatibel met alle EV-modellen. Het gaat EVgo goed, zoals dat geldt voor eigenlijk alles wat met de wereld van elektrische voertuigen te maken heeft. De verwachting is dat de EV-markt tot 2040 zal verhonderdvoudigen. Alle middelen die nu uit de publieke markt worden gehaald zullen dat proces alleen maar versnellen. Aandelen EVgo kopen doe je uiteraard niet voor je de informatie op allesoveraandelen.com hebt gelezen. Je vindt er alles over aandelen, brokers en de koersen. Je kunt er ook prima leren beleggen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Ook speel je er het beursspel.

2700 nieuwe snelladers de komende vijf jaar

Aandelen EVgo kopen betekent dat het bedrijf invulling kan geven aan de doelstellingen die het voor de komende vijf jaar heeft gesteld. In die periode wil het liefst 2700 nieuwe snelladers toevoegen aan het al indrukwekkende netwerk. EVgo heeft overigens deals gesloten met autoproducenten als General Motors en Nissan, zoals het dat ook heeft met Lyft en Uber. Nu al heeft EVgo 800 locaties in 67 grootstedelijke gebieden in 34 Amerikaanse staten. Om dat te realiseren ging de ondernemer samenwerkingsverbanden aan met Albertsons, Kroger en Wawa.

Bedrijf staat onder leiding van Cathy Zoi

EVgo werd in 2010 opgericht en staat onder leiding van Cathy Zoi. De beursgang gaat gestalte krijgen door de samenwerking met een zogenaamd blanco cheque bedrijf, in dit geval is dat Climate Change Crisis Real Impact. Investeerders in het bedrijf zijn onder andere Pacific Investment Management Company, fondsen en rekeningen die beheerd worden door Blackrock, Wellington, Neuberger Berman Funds en Van Eck Associates Corporation.

Dochter van LS Power

EVgo is overigens zelf een dochter van LS Power, een partij die openbare snelladers voor elektrische voertuigen exploiteert. Door de fusie met een blanco cheque of Spac bedrijf, is er straks dus sprake van een gecombineerd bedrijf dat overigens gewoon EVgo blijft heten en ook als EVGO verhandeld zal worden op de aandelenmarkt. De beursgang zal in het tweede kwartaal van 2021 moeten zijn afgerond. LS Power zal in de nieuwe situatie 74 procent van de belangen in de onderneming houden. Zoi blijft ook gewoon aan als CEO.

Voor aandelen EVgo kopen een feit is check je eerst de informatie op allesoveraandelen.com. De handel in aandelen is allesbehalve gemakkelijk en transparant. Hoe meer je weet, hoe groter de kans is op rendement.