Aandelen EVgo kopen

 

 

EVgo naar de beursNog voor midden 2021 moet het mogelijk zijn aandelen EVgo te kopen. Het bedrijf dat doet in snelladers voor elektronische auto’s wil op die manier 2,6 miljard ophalen. EVgo geldt als eigenaar van het grootste elektrische voertuigen netwerk van Amerika. EVgo staat voor elke maand opnieuw 5,4 miljoen kilometers. Het bedrijf werd opgenomen in 2010.

Aandelen EVgokopen: check eerst de info op allesoveraandelen.com

Snelladers van EVgo laden in een half uurtje 90 mijl. De laders van deze aanbieder zijn compatibel met alle EV-modellen. Het gaat EVgo goed, zoals dat geldt voor eigenlijk alles wat met de wereld van elektrische voertuigen te maken heeft. De verwachting is dat de EV-markt tot 2040 zal verhonderdvoudigen. Alle middelen die nu uit de publieke markt worden gehaald zullen dat proces alleen maar versnellen. Aandelen EVgo kopen doe je uiteraard niet voor je de informatie op allesoveraandelen.com hebt gelezen. Je vindt er alles over aandelen, brokers en de koersen. Je kunt er ook prima leren beleggen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Ook speel je er het beursspel.

2700 nieuwe snelladers de komende vijf jaar

Aandelen EVgo kopen betekent dat het bedrijf invulling kan geven aan de doelstellingen die het voor de komende vijf jaar heeft gesteld. In die periode wil het liefst 2700 nieuwe snelladers toevoegen aan het al indrukwekkende netwerk. EVgo heeft overigens deals gesloten met autoproducenten als General Motors en Nissan, zoals het dat ook heeft met Lyft en Uber. Nu al heeft EVgo 800 locaties in 67 grootstedelijke gebieden in 34 Amerikaanse staten. Om dat te realiseren ging de ondernemer samenwerkingsverbanden aan met Albertsons, Kroger en Wawa.

Bedrijf staat onder leiding van Cathy Zoi

EVgo werd in 2010 opgericht en staat onder leiding van Cathy Zoi. De beursgang gaat gestalte krijgen door de samenwerking met een zogenaamd blanco cheque bedrijf, in dit geval is dat Climate Change Crisis Real Impact. Investeerders in het bedrijf zijn onder andere Pacific Investment Management Company, fondsen en rekeningen die beheerd worden door Blackrock, Wellington, Neuberger Berman Funds en Van Eck Associates Corporation.

Dochter van LS Power

EVgo is overigens zelf een dochter van LS Power, een partij die openbare snelladers voor elektrische voertuigen exploiteert. Door de fusie met een blanco cheque of Spack bedrijf, is er straks dus sprake van een gecombineerd bedrijf dat overigens gewoon EVgo blijft heten en ook als EVGO verhandeld zal worden op de aandelenmarkt. De beursgang zal in het tweede kwartaal van 2021 moeten zijn afgerond. LS Power zal in de nieuwe situatie 74 procent van de belangen in de onderneming houden. Zoi blijft ook gewoon aan als CEO.

Voor aandelen EVgo kopen een feit is check je eerst de informatie op allesoveraandelen.com. De handel in aandelen is allesbehalve gemakkelijk en transparant. Hoe meer je weet, hoe groter de kans is op rendement.