Aandelen Ginkgo Bioworks kopen

Aandelen Ginkgo Bioworks kopen

Het moet in het derde kwartaal van 2021 mogelijk zijn aandelen Ginkgo Bioworks te kopen. Het bedrijf wil de beursgang realiseren met behulp van een Spac deal. De deal zal het bedrijf waarderen op een waarde van 15 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Ginkgo kopen na fusie met Spac

Ginkgo Bioworks is een biotechbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Boston. Het wil naar de beurs door te fuseren met Spac Soaring Eagle Acquisition Corp. De onderneming werd opgericht in 2008 door Jason Kelly en drie klasgenoten, onder supervisie van professor Tom Knight. Het aspirant beursgenoteerde bedrijf omschrijft zichzelf als een ‘organisme bedrijf’. De visie van het bedrijf is om cellen op schaal te programmeren met toepassingen in diverse industrieën zoals farmaceutica, voedsel en landbouwindustrieën.

Zorg dat je voldoende basiskennis hebt

Als aandelen Ginkgo Bioworks kopen straks mogelijk is, is het goed voldoende basiskennis te hebben van alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Die informatie kun je hier prima halen, want je leest op deze website alles over aandelen en beleggen, de brokers en de beurskoersen en kunt – zo je wilt- gratis leren beleggen zonder meteen financiële risico’s te lopen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, is het verstandig om te overwegen aandelen Ginkgo Bioworks te kopen.

Crescendo met de onderneming

Het is de afgelopen jaren crescendo gegaan met de onderneming, dat in Cascade Investment, Casdin Capital, General Atlantic en Senator Investment Group al serieuze investeerders heeft. De deal zal de onderneming moeten waarderen op een waarde van 15 miljard. 2,5 miljard is onderdeel van de deal, inclusief 1,72 miljard van de Spac en de rest, 775 miljoen, aan geëngageerde private investeringen in publiek eigen vermogen (PIPE) van een grote groep investeerders.

Omzetgroei van 84 procent verwacht

De bestaande investeerders zullen na de deal net als de SRNC-aandeelhouders, PIPE-aandeelhouders en Spac sponsors respectievelijk 84 procent, 10 procent, vier en twee procent in handen krijgen. De toekomst van het bedrijf lijkt rooskleurig. Vorig jaar nog genereerde het bedrijf een omzet van liefst 76,7 miljoen dollar. De verwachting is echter dat de inkomsten gaan doorgroeien tot liefst 628 miljoen in 2024. Over de periode tot 2024 moet derhalve een omzetgroei van 84 procent bewerkstelligd worden.

Wellicht interessant om te kopen

Dit alles maakt aandelen Ginkgo kopen wellicht ook voor jou straks wel heel interessant. Vergeet dan echter niet eerst voldoende informatie in te winnen. En dat kan prima hier, op deze website. Laat die kans niet liggen