Aandelen Guild Esports kopen

Aandelen Guild Esports kopen
Aandelen Guild Esports kopen

Guild Esports gaat de beurs op. Daarmee wil het geld gaan verdienen om nieuwe spelers (lees: gamers) aan te trekken en om verder door te kunnen groeien. Aandelen Guild Esports kopen betekent in de voetsporen treden van David Beckham, die een minderheidsbelang heeft in de onderneming. Voor je daadwerkelijk de beurs op gaat en aandelen Guild Esports gaat kopen doe je er overigens verstandig aan om elders op dit platform om ook andere fondsen te bekijken en om je alvast te oriënteren op de brokers die je wilt gaan inschakelen. Voorts kun je er een gratis cursus beleggen volgen en speel je het beursspel.

Omschrijving

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Met de opbrengst wil het bedrijf zeker twintig gamers vastleggen

Aandelen Guild Esports kopen dus. Het kan binnenkort in verschillende landen. Met de opbrengst moeten de beste spelers vastgelegd worden die deel gaan nemen aan populaire games als Fortnite, Counter Strike, Rocket League en Fifa. Guild Esports hoopt door de beursgang een bedrag van rond de twintig miljoen pond op te halen, dit is ongerekend 23 miljoen euro. Voor dat bedrag hoopt men zeker twintig professionele gamers aan zich te binden en om de onderneming verder te laten groeien in de vaart der volkeren.

Aandelen Guild Esports kopen is investeren in een groeimarkt

Aandelen Guild Esports kopen betekent dat ook jij de wereld van eSports serieus neemt. Logisch, want het is ook een miljoenen business geworden. De wedstrijden die gespeeld worden, zijn net als gewone wedstrijden  gewoon te volgen, maar dan uiteraard online. De verwachting is overigens dat de markt van eSports de komende jaren alleen maar verder door zal groeien. Berekend is dat er jaarlijks een groei van zeker 6 procent gemaakt wordt. eSports heeft overigens geprofiteerd van de uitbraak van corona, eSports was al populair, die populariteit is de afgelopen maanden sterk toegenomen.

Ook belangstelling van sponsors neemt toe

Ondertussen kijken dus al honderden miljoenen mensen naar eSports en de spelers. Spelers kunnen geld verdienen door bijvoorbeeld een toernooi winnend af te sluiten en uiteraard door een contract bij een partij als Guild Esports  af te sluiten. Aandelen Guild Esports kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat het geld weer verdient door het winnen van toernooien en het zoeken en vinden van sponsoren. Want ook vanuit het bedrijfsleven komt wat betreft sponsoring steeds meer serieuze belangstelling. De beursgang is ook een manier om aan geld te komen en daar het nodige kapitaal binnen te harken. En dat laatste is dus wat het aan David Beckham gelieerde bedrijf dus gaat doen.

Bedrijf haalde buiten de beurs al 5 miljoen pond op

Dat het goed gaat met eSports in het algemeen en een bedrijf als Guild Esports in het bijzonder is een feit. Het blijkt wel uit het feit dat Guild Esports in de korte periode dat het bestaat buiten de beurs om liefst 5 miljoen pond ophaalde. Dat deed het bij verschillende investeerders. Dat is knap. Zeker als je bedenkt dat het bedrijf in 2019 opgericht werd en pas in 2020 startte. En straks wacht dus al de beursgang. Het gaat snel dus met de onderneming en dus kan aandelen Guild Esports best eens een interessante optie zijn.

Vond je dit nuttig?