Aandelen Guild Esports kopen

aandelen Guild Esports kopen

aandelen Guild Esports kopen

Guild Esports gaat de beurs op. Daarmee wil het geld gaan verdienen om nieuwe spelers (lees: gamers) aan te trekken en om verder door te kunnen groeien. Aandelen Guild Esports kopen betekent in de voetsporen treden van David Beckham, die een minderheidsbelang heeft in de onderneming. Voor je daadwerkelijk de beurs op gaat en aandelen Guild Esports gaat kopen doe je er overigens verstandig aan om elders op dit platform om ook andere fondsen te bekijken en om je alvast te oriënteren op de brokers die je wilt gaan inschakelen. Voorts kun je er een gratis cursus beleggen volgen en speel je het beursspel.

Met de opbrengst wil het bedrijf zeker twintig gamers vastleggen

Aandelen Guild Esports kopen dus. Het kan binnenkort in verschillende landen. Met de opbrengst moeten de beste spelers vastgelegd worden die deel gaan nemen aan populaire games als Fortnite, Counter Strike, Rocket League en Fifa. Guild Esports hoopt door de beursgang een bedrag van rond de twintig miljoen pond op te halen, dit is ongerekend 23 miljoen euro. Voor dat bedrag hoopt men zeker twintig professionele gamers aan zich te binden en om de onderneming verder te laten groeien in de vaart der volkeren.

Aandelen Guild Esports kopen is investeren in een groeimarkt

Aandelen Guild Esports kopen betekent dat ook jij de wereld van eSports serieus neemt. Logisch, want het is ook een miljoenen business geworden. De wedstrijden die gespeeld worden, zijn net als gewone wedstrijden  gewoon te volgen, maar dan uiteraard online. De verwachting is overigens dat de markt van eSports de komende jaren alleen maar verder door zal groeien. Berekend is dat er jaarlijks een groei van zeker 6 procent gemaakt wordt. eSports heeft overigens geprofiteerd van de uitbraak van corona, eSports was al populair, die populariteit is de afgelopen maanden sterk toegenomen.

Ook belangstelling van sponsors neemt toe

Ondertussen kijken dus al honderden miljoenen mensen naar eSports en de spelers. Spelers kunnen geld verdienen door bijvoorbeeld een toernooi winnend af te sluiten en uiteraard door een contract bij een partij als Guild Esports  af te sluiten. Aandelen Guild Esports kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat het geld weer verdient door het winnen van toernooien en het zoeken en vinden van sponsoren. Want ook vanuit het bedrijfsleven komt wat betreft sponsoring steeds meer serieuze belangstelling. De beursgang is ook een manier om aan geld te komen en daar het nodige kapitaal binnen te harken. En dat laatste is dus wat het aan David Beckham gelieerde bedrijf dus gaat doen.

Bedrijf haalde buiten de beurs al 5 miljoen pond op

Dat het goed gaat met eSports in het algemeen en een bedrijf als Guild Esports in het bijzonder is een feit. Het blijkt wel uit het feit dat Guild Esports in de korte periode dat het bestaat buiten de beurs om liefst 5 miljoen pond ophaalde. Dat deed het bij verschillende investeerders. Dat is knap. Zeker als je bedenkt dat het bedrijf in 2019 opgericht werd en pas in 2020 startte. En straks wacht dus al de beursgang. Het gaat snel dus met de onderneming en dus kan aandelen Guild Esports best eens een interessante optie zijn.