Aandelen Guild Esports kopen

Aandelen Guild Esports kopen
Aandelen Guild Esports kopen

Guild Esports gaat de beurs op. Daarmee wil het geld gaan verdienen om nieuwe spelers (lees: gamers) aan te trekken en om verder door te kunnen groeien. Aandelen Guild Esports kopen betekent in de voetsporen treden van David Beckham, die een minderheidsbelang heeft in de onderneming. Voor je daadwerkelijk de beurs op gaat en aandelen Guild Esports gaat kopen doe je er overigens verstandig aan om elders op dit platform om ook andere fondsen te bekijken en om je alvast te oriënteren op de brokers die je wilt gaan inschakelen. Voorts kun je er een gratis cursus beleggen volgen en speel je het beursspel.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Met de opbrengst wil het bedrijf zeker twintig gamers vastleggen

Aandelen Guild Esports kopen dus. Het kan binnenkort in verschillende landen. Met de opbrengst moeten de beste spelers vastgelegd worden die deel gaan nemen aan populaire games als Fortnite, Counter Strike, Rocket League en Fifa. Guild Esports hoopt door de beursgang een bedrag van rond de twintig miljoen pond op te halen, dit is ongerekend 23 miljoen euro. Voor dat bedrag hoopt men zeker twintig professionele gamers aan zich te binden en om de onderneming verder te laten groeien in de vaart der volkeren.

Aandelen Guild Esports kopen is investeren in een groeimarkt

Aandelen Guild Esports kopen betekent dat ook jij de wereld van eSports serieus neemt. Logisch, want het is ook een miljoenen business geworden. De wedstrijden die gespeeld worden, zijn net als gewone wedstrijden  gewoon te volgen, maar dan uiteraard online. De verwachting is overigens dat de markt van eSports de komende jaren alleen maar verder door zal groeien. Berekend is dat er jaarlijks een groei van zeker 6 procent gemaakt wordt. eSports heeft overigens geprofiteerd van de uitbraak van corona, eSports was al populair, die populariteit is de afgelopen maanden sterk toegenomen.

Ook belangstelling van sponsors neemt toe

Ondertussen kijken dus al honderden miljoenen mensen naar eSports en de spelers. Spelers kunnen geld verdienen door bijvoorbeeld een toernooi winnend af te sluiten en uiteraard door een contract bij een partij als Guild Esports  af te sluiten. Aandelen Guild Esports kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat het geld weer verdient door het winnen van toernooien en het zoeken en vinden van sponsoren. Want ook vanuit het bedrijfsleven komt wat betreft sponsoring steeds meer serieuze belangstelling. De beursgang is ook een manier om aan geld te komen en daar het nodige kapitaal binnen te harken. En dat laatste is dus wat het aan David Beckham gelieerde bedrijf dus gaat doen.

Bedrijf haalde buiten de beurs al 5 miljoen pond op

Dat het goed gaat met eSports in het algemeen en een bedrijf als Guild Esports in het bijzonder is een feit. Het blijkt wel uit het feit dat Guild Esports in de korte periode dat het bestaat buiten de beurs om liefst 5 miljoen pond ophaalde. Dat deed het bij verschillende investeerders. Dat is knap. Zeker als je bedenkt dat het bedrijf in 2019 opgericht werd en pas in 2020 startte. En straks wacht dus al de beursgang. Het gaat snel dus met de onderneming en dus kan aandelen Guild Esports best eens een interessante optie zijn.