Aandelen Huvepharma kopen

Aandelen Huvepharma kopen

Huvepharma gaat naar de Euronext in Amsterdam. Sterker nog; aandelen Huvepharma kopen is al binnen afzienbare tijd mogelijk. Voor wie het niet weet, Huvepharma is wereldwijd actief in diergezondheid en met een sterke positie in de segmenten diergeneeskunde en diervoederadditieven. Met de beursgang moet sprake zijn van een marktkapitalisatie van tussen de 3,5 en 4,5 miljard euro.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Huvepharma kopen op Euronext Amsterdam

Aandelen Huvepharma kopen is straks goed beschouwd in twee delen mogelijk. Er worden vijftien miljoen nieuwe aandelen op de markt gebracht met een waarde van 300 miljoen euro, als wordt uitgegaan van de onderkant van de prijsvork. Bovendien zal de eigenaar van Huvepharma, Advance Properties, ook ongeveer 11,1 miljoen aandelen verkopen.  Advance Properties mag overigens inschrijven op maximaal 3,47 miljoen aandelen, zo is bij de beursgang afgesproken.

Zorg eerst voor voldoende parate kennis

Aandelen Huvepharma kopen kan best eens een aantrekkelijke optie zijn straks. Doe dat echter niet voor je voldoende informatie hebt opgedaan over aandelen en beleggen. Dat kun je prima doen op deze website, waar je informatie vindt over brokers, beurskoersen en aandelen. Bovendien kun je er met fictief geld leren beleggen. Met parate kennis wordt de kans op een leuk rendement aanzienlijk vergroot.

De schuldenlast terugdringen en overnames

Overigens zijn de gebroeders Domuschiev namens Advance Properties volledig eigenaar van Huvepharma. Met de beursgang wil Huvepharma zorgen voor een snellere groei van de onderneming. Behalve die groei kijkt Huvepharma ook naar eventuele overnames en het in licentie nemen van nieuwe producten of het introduceren van nieuwe technologieën. Ander doel is om de schuldenlast van de onderneming drastisch terug te brengen. In december 2020 had de onderneming 216 miljoen euro in kas maar bedroeg de schuld 474 miljoen euro. Een en ander staat opgenomen in het jaarverslag van Huvepharma.

Check eerst allesoveraandelen.com

Wil je straks aandelen Huvepharma kopen, dan bezoek je altijd eerst deze website. Hier op allesoveraandelen.com vind je alle relevante informatie om je op de beursvloer te handhaven. Verstandig om over voldoende parate kennis te beschikken voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen.