Aandelen Inclusio kopen of verkopen

aandelen Inclusio kopen of verkopen

Aandelen Inclusio kopen of verkopen? Dat moet mogelijk zijn vanaf 2021. De Belgische vastgoedinvesteerder wil naar de beurs in Brussel. Inclusio hoopt met de beursgang een bedrag van 60 miljoen euro op te halen. Voornaamste doel is om met dat geld verder door te kunnen groeien. Voor aandelen Inclusio kopen of verkopen voor jou aan de orde is, doe je er verstandig aan eerst de gratis online cursus beleggen op dit platform te volgen.

Koop of verkoop aandelen Inclusio via een broker:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Inclusio kopen of verkopen mogelijk vanaf 2021

Op dit moment is Inclusio eigenaar van 62 panden met in totaal 898 woningen, sociale infrastructuur in de vorm van scholen, kantoren, een opvangcentrum, kleuterschool en enkele commerciële panden. Inclusio heeft een vastgoedportefeuille met een waarde van rond de 140 miljoen euro. Inclusio wil nu naar de beurs omdat de vastgoedsector zeer veerkrachtig is en nog steeds sterk in trek is. Het is dus nu simpelweg het moment om dat te gelde te maken. Door de beursgang krijgt Inclusio toegang tot de kapitaalmarkten en moet er een groei kunnen worden gemaakt. Bovendien is de beursgang een statement van het Belgische bedrijf dat bovendien meer zichtbaar wordt en daarmee een volwaardige en professionele partner van meer partijen kan worden.

Oplossing voor  woningtekorten voor mensen met lage inkomens

Inclusio probeert in België het antwoord te zijn op de tekorten aan woningen voor mensen met lage inkomens en voor mensen die ondersteuning nodig hebben. Dat doet het samen met een aantal sociale partners die bijstand verlenen aan de bewoners. Inclusio is een zeer sociale investeerder. Missie is nadrukkelijk om kwaliteitsbewoningen te bieden voor de zwakkere bevolkingsgroepen. Het biedt de huizen tegen zeer betaalbare prijzen aan. Betaalbare huurwoningen, huisvesting voor mensen met een handicap en sociale infrastructuur zijn de drie meest belangrijke pijlers binnen het bedrijf. Met aandelen Inclusio kopen of verkopen kun je ze helpen verder door te groeien en hun goede werk verder voort te kunnen zetten.

Sociale impact en maatschappelijke integratie

De projecten waar Inclusio werk van maakt worden uiteraard steeds met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Dit gebeurt op basis van factoren als de sociale impact en rekening houdend met de maatschappelijke integratie. Hoewel Inclusio de afgelopen jaren al aan impact gewonnen heeft, kan het door de beurs op te gaan straks nog meer impact hebben. Bovendien kan  het probleem dat een tekort aan woningen voor mensen met lage inkomens heet verder gereduceeerd worden.

Leer eerst de aandelenwereld te doorgronden

Voor aandelen Inclusio kopen of verkopen aan de orde is, doe je er wel zeer verstandig aan je eerst te verdiepen in de wereld van beleggen. Dit is een tamelijk complexe wereld. Kennis van zaken is daarbij van groot belang. Op deze website vind je alles wat nodig is om deze wereld te leren doorgronden. Zo kun je gratis deelnemen aan de online cursus beleggen, neem je deel aan het beursspel en beleg je eerst met fictief geld om de handel in aandelen onder de knie te krijgen. Pas als je de basisbeginselen onder de knie hebt, pas dan is het verstandig om te overwegen aandelen Inclusio te kopen of te verkopen.