Aandelen InPost kopen

InPost naar Euronext

Aandelen InPost kopen is binnen afzienbare tijd mogelijk. De Poolse e-commerce onderneming hoopt daarmee een waarde van tussen de 7 en de 8 miljard euro te krijgen. Aandelen InPost kopen kan straks op Euronext in Amsterdam. Bewust, omdat daar veel internationale beleggers actief zijn waaronder ook veel techbedrijven.

Vergelijk brokers en andere aanbieders om aandelen te kopen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen InPost kopen: concept flopte in Nederland

InPost biedt vooral kluisjes aan waar online bestelde pakketjes afgeleverd kunnen worden. In Polen, het Verenigd Koninkrijk en Italië loopt dit concept als een trein, in ons land flopte het vooralsnog. Je opent de kluisjes met een speciale code overigens. In Polen vind je al ruim 10.000 kluisjes. Vaak vinden ze een plaats bij supermarkten, tankstations, stations en parkeerplaatsen. Verder biedt InPost ook bezorgdiensten aan voor webwinkels. InPost wil graag doorgroeien naar Frankrijk, Spanje en wil zich meer richten op het bezorgen aan supermarkten. Dat concept wordt nu al getest in Polen, waarbij gebruik gemaakt wordt van gekoelde kluisjes. Dit is gemakkelijker voor de klant en beter voor het milieu. De transportkosten zijn lager en de CO2 emissie vermindert.

Check eerst de info op allesoveraandelen.com

Voor je nou aandelen InPost gaat kopen, kijk je eerst verder op deze website. Daar vind je namelijk alle mogelijke informatie over beleggen en aandelen, worden de brokers vergelijken en kun je een gratis online cursus bekeggen volgen en deelnemen aan het beursspel. Verstandig, want de wereld van de aandelen is niet transparant. Alleen met kennis van zaken is de kans op rendement het grootst.

Plaatsen bestaande aandelen bij grote investeerders

Bij de beursgang gaat het overigens vooral om het plaatsen van bestaande aandelen bij grote investeerders, waaronder een aantal pensioenfondsen door de huidige aandeelhouders. De beursgang zal de onderneming dan ook niet meteen het grote geld opleveren. Er zullen overigens maximaal 175 miljoen stukken uitgegeven worden met een prijs van tussen de 14 en 16 euro.

InPost wil meer moderne logistieke diensten bieden

InPost wil zich blijven ontwikkelen en meer moderne logistieke diensten aan gaan bieden. Het bedrijf is innovatief, ook met de kluisjes die aangeboden worden. De innovatieve technologie moet het mensen en bedrijven gemakkelijker maken, zoals InPost behoorlijk goedkoper kan werken en het milieu dus ook nog eens gespaard wordt. InPost wil een wereld met een hoofdrol voor eenvoudige oplossingen. Dat doet InPost met moderne technologieën, met kennis, passie en creativiteit. InPost maakt daarbij gebruik van ingenieurs en andere specialisten.

Al meer dan vijf miljoen klanten

Het gaat InPost voor de wind en ondertussen is het ook al weer twintig jaar actief. Er werken rond de achtduizend werknemers en ondertussen zijn er vijf miljoen klanten die gebruik maken van de innovatieve diensten van InPost. Aandelen InPost kopen moet voor midden 2021 een mogelijkheid zijn. Op Euronext Amsterdam dus.