Aandelen Instacart kopen

aandelen Instacart kopenInstacart gaat in 2021 naar de beurs en daardoor wordt aandelen Instacart kopen een mogelijkheid. Instacart is een boodschappen bezorg- en afhaalservice in de Verenigde Staten en Canada. Je bestelt via de website of via de speciale app en bestelt je boodschappen bij de retailers die deelnemen. Een personal shopper doet de boodschappen voor je en brengt ze bij je thuis.

Aandelen Instacart kopen

Heel lang bestaat Instacart nog niet. Het was 2012 toen Apoorva Mehta de onderneming begon. Hij was daarvoor werkzaam geweest bij onder andere Amazon. Daar ontwikkelde hij een fulfillment systeem om de pakketten van het magazijn naar de klant te krijgen. Overigens was Instacart al de twintigste poging van Mehta om een onderneming te starten. Daarvoor liepen zo goed als alle projecten op niets uit.

Ook actief in Canada

Na een aarzelend begin in Amerika breidde Instacart de diensten in 2017 uit naar Canada waar het een partnerschap aanging met Loblaw Companies. In dat land was het eerst vooral in Toronto en Vancouver actief. In 2018 was de service in Canada al behoorlijk uitgebreid en tegenwoordig is de service van Instacart toegevoegd aan Walmart, Staples en M&M FoodMarkt. Over Canada gesproken, in 2018 nam Instacart Unata over, een white label platform voor kruideniers. Daarmee was een bedrag van 65 miljoen euro gemoeid.

Vergeet niet de informatie op Alles over Aandelen.com te checken

Aandelen Instacart kopen moet ergens in 2021 mogelijk worden. Ga echter niet in aandelen als je niet eerst de informatie die je elders op deze website ziet goed bekeken hebt. Je vindt er informatie over beleggen en aandelen, over brokers en de koersen. Je neemt er deel aan het beursspel en volgt er een gratis online cursus beleggen. Omdat de aandelenwereld een soms ondoorgrondelijk wereldje is, is het goed zoveel mogelijk informatie op te doen voor je daadwerken gaat handelen in aandelen.

Belangrijke stappen voor de toekomst

Het jaar 2018 was een belangrijk jaar voor Instacart. In dat jaar ging Instacart een samenwerking aan met retailers als Kroger, Aldi, Sam’s Club, Publix en Costco. Ondertussen bleef Mehta sleutelen aan zijn formule. Zo kwam er een Instacart Pickup, een supermarkt click-and-collect service. Voorverpakte bestellingen kunnen vanaf dat moment afgehaald worden bij de supermarkten. Dat was nog niet alles, want in 2019 begon Instacart een alcohol bezorgservice in de Verenigde Staten. Daarmee was de koek wat Instacart betreft nog niet op.

Eerste vennootschap met Walmart

Want ook in 2020 werden weer belangrijke stappen gezet voor de toekomst van Instacart. Zo werd een samenwerking aangegaan met Rite Aid met 2400 locaties in achttien staten. Voorts ging het in 2020 een eerste vennootschap aan met Walmart in de Verenigde Staten. Het betreft een pilot met in eerste instantie zelfde-dag leveringsdiensten in Los Angeles, San Francisco, San Diego en Tulsa.

Aandelen Instacart kopen? Dan help je het bedrijf om nog sneller heel groot te worden. Check wel eerst de informatie op AllesoverAandelen.com.