Aandelen Itineris kopen

Softwareonderneming Itineris wil doorgroeien. Het bedrijf snakt in de dat kader naar een kapitaalinjectie die het nu via een beursgang zal proberen te krijgen. Itineris doet het goed en heeft ondertussen bekende nutsbedrijven als bijvoorbeeld Engie, Eneco, EDF en Gazprom al als klant mogen verwelkomen. Het zegt zeker iets over de sterk groeiende status van de software specialist. Wanneer aandelen Itineris kopen precies mogelijk is, is nog niet bekend.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Itineris kopen en het te verwachten succes van een software specialist

Belangrijkste product van Itineris is Umax. Deze softwareoplossing biedt nutsbedrijven de mogelijkheid om processen beter te beheren, dit van meteropname tot aan facturatie. Itineris is in alles volop in de ontwikkeling. De beursgang zou wat betreft een heel logische vervolgstap zijn. Aan de andere kant is het opvallend dat het bedrijf weliswaar schitterde in breed perspectief, maar dat de bedrijfsresultaten daar relatief toch wel wat bij achterbleven. Om die reden is aandelen Itineris kopen straks iets dat het bedrijf verder moet brengen. De kansen op groei zijn er volop, het ontbreekt nu eigenlijk alleen nog aan het broodnodige kapitaal.

Investeren in het softwarebedrijf zou best eens lucratief kunnen zijn

Investeren in aandelen Itineris kopen kan best eens een heel goed plan zijn. Insiders menen dat wanneer er sprake is van vergaard kapitaal, de wereld echt aan de voeten ligt van de software onderneming. Aandelen Itineris kopen zou om die reden best lucratief kunnen zijn dus. Dan is het echter wel zaak om voldoende kennis te vergaren over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Het is simpelweg een feit dat je zonder kennis van aandelen en beleggen maar beperkt kans hebt dat je geld groeit. Op deze website vind je meer dan genoeg informatie om je prima staande te kunnen houden op de beurs. Je leest hier over brokers, beurskoersen en kunt er op verschillende manieren leren beleggen. Verstandig dit ook echt te doen, wil je althans echt serieus werk maken van beleggen.

Massaal aandelen Itineris zou het bedrijf echt verder helpen

Grote man achter het succes van Itineris is overigens oprichter Edgard Vermeersch. Hij richtte de onderneming in 2003 op. In 2013 stapte investeringsmaatschappij GIMV in en later deden Smartfin en PMV hetzelfde. Er staat nu een prachtig bedrijf met bijzondere doorgroeimogelijkheden. Het wachten is op kapitaal. Massaal aandelen Itineris kopen zou deze sterk groeiende onderneming bijzonder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.