Aandelen Kingfish kopen

Aandelen Kingfish kopen
Aandelen Kingfish kopen

Kingfish Company, een ondertussen zeer bekende Zeeuwse viskweker, wordt ook wel eens gekscherend de Tesla van de aquacultuur genoemd. Kingfish is vooral bekend om het kweken van de Dutch Yellowtail ofwel de geelstaartkoningsvis. Aandelen Kingfish kopen helpt het bedrijf om te investeren in de verbreding van de productie in met name de Verenigde Staten. Let wel; aandelen Kingfish kopen is zaken doen met een solide onderneming. Niet voor niets zijn Rabobank en Nutreco belangrijke aandeelhouders van de viskweker. En dat zegt toch wel degelijk iets. Deze grote partijen zien in elk geval duidelijk wel heil in de Zeeuwse onderneming.

Vergelijk brokers om aandelen te kopen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Het wassende water van de Oosterschelde

Kingfish heeft het hoofdkwartier in Zeeland en gebruikt daar het wassende water van de Oosterschelde en dan precies dat deel dat Natura-2000 gebied genoemd wordt. Met de Yellowtail wordt een zeer gezonde vis gekweekt, een vis die niet met behulp van antibiotica gekweekt wordt en geldt als een heuse delicatesse. Zeker in gegrillde of gerookte uitvoering geldt het als een van de meest smaakvolle vissen die je kunt bedenken. Niet voor niets wordt de Yellowtail van harte aanbevolen door de Good Fish Foundation. Het noemt het een meer dan uitstekend en duurzaam alternatief voor regulier gekweekte vis. Nog een reden om aandelen Kingfish te kopen, zeker als je ook een echte natuur- en milieu-aanhanger bent.

Duurzaamheid centraal bij Kingfish

In tegenstelling tot de reguliere viskwekerij staat duurzaamheid centraal bij de Zeeuwse onderneming. Er is respect voor vis en milieu. Het zijn ook meteen de kernwaarden voor de bedrijfsvoering van Kingfish. De onderneming doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de activiteiten zowel veilig als gezond zijn voor de klanten. Humaniteit voor de vissen is een ander speerpunt, net zoals getracht wordt om slechts een beperkte impact te hebben op de omringende natuur bij de werkzaamheden.

Aandeel Kingfish is groen en milieuvriendelijk

Binnen de bedrijfsvoering geldt dat er geen antibiotica gebruikt wordt. Voorts worden de vissen op geheel stressvrije wijze gekweekt. Er wordt uiteraard gewerkt met groene energie en warmtewisselaars. De biodiversiteit wordt bij alle werkzaamheden steeds beschermd en Kingfish doet er alles aan om zoet water te behouden. Mensen die het vooral zoeken in groene aandelen doen er dus verstandig aan om aandelen Kingfish aan te schaffen. Kingfish wil naar de beurs om de productie nog verder uit te kunnen breiden. Het richt zich in eerste instantie op de beurs in Noorwegen. Doel is om in totaal zo tussen de vijftig en zeventig miljoen euro op te haken met de beursgang.

Verdiep je eerst in de materie

Voor je in aandelen gaat en aandelen Kingfish gaat kopen, is het goed je eerst maar eens in de materie te verdiepen. Dit kan prima elders op dit platform, waar je onder andere een gratis beursspel kunt spelen of een gratis cursus beleggen kunt volgen. Je vergelijkt er de brokers en ziet er de actuele beurskoersen. Pas als je die informatie tot je genomen hebt, kun je met een gerust hart aandelen Kingfish kopen.