Aandelen Kingfish kopen

aandelen Kingfish kopen

aandelen Kingfish kopen

Kingfish Company, een ondertussen zeer bekende Zeeuwse viskweker, wordt ook wel eens gekscherend de Tesla van de aquacultuur genoemd. Kingfish is vooral bekend om het kweken van de Dutch Yellowtail ofwel de geelstaartkoningsvis. Aandelen Kingfish kopen helpt het bedrijf om te investeren in de verbreding van de productie in met name de Verenigde Staten. Let wel; aandelen Kingfish kopen is zaken doen met een solide onderneming. Niet voor niets zijn Rabobank en Nutreco belangrijke aandeelhouders van de viskweker. En dat zegt toch wel degelijk iets. Deze grote partijen zien in elk geval duidelijk wel heil in de Zeeuwse onderneming.

Het wassende water van de Oosterschelde

Kingfish heeft het hoofdkwartier in Zeeland en gebruikt daar het wassende water van de Oosterschelde en dan precies dat deel dat Natura-2000 gebied genoemd wordt. Met de Yellowtail wordt een zeer gezonde vis gekweekt, een vis die niet met behulp van antibiotica gekweekt wordt en geldt als een heuse delicatesse. Zeker in gegrillde of gerookte uitvoering geldt het als een van de meest smaakvolle vissen die je kunt bedenken. Niet voor niets wordt de Yellowtail van harte aanbevolen door de Good Fish Foundation. Het noemt het een meer dan uitstekend en duurzaam alternatief voor regulier gekweekte vis. Nog een reden om aandelen Kingfish te kopen, zeker als je ook een echte natuur- en milieu-aanhanger bent.

Duurzaamheid centraal bij Kingfish

In tegenstelling tot de reguliere viskwekerij staat duurzaamheid centraal bij de Zeeuwse onderneming. Er is respect voor vis en milieu. Het zijn ook meteen de kernwaarden voor de bedrijfsvoering van Kingfish. De onderneming doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de activiteiten zowel veilig als gezond zijn voor de klanten. Humaniteit voor de vissen is een ander speerpunt, net zoals getracht wordt om slechts een beperkte impact te hebben op de omringende natuur bij de werkzaamheden.

Aandeel Kingfish is groen en milieuvriendelijk

Binnen de bedrijfsvoering geldt dat er geen antibiotica gebruikt wordt. Voorts worden de vissen op geheel stressvrije wijze gekweekt. Er wordt uiteraard gewerkt met groene energie en warmtewisselaars. De biodiversiteit wordt bij alle werkzaamheden steeds beschermd en Kingfish doet er alles aan om zoet water te behouden. Mensen die het vooral zoeken in groene aandelen doen er dus verstandig aan om aandelen Kingfish aan te schaffen. Kingfish wil naar de beurs om de productie nog verder uit te kunnen breiden. Het richt zich in eerste instantie op de beurs in Noorwegen. Doel is om in totaal zo tussen de vijftig en zeventig miljoen euro op te haken met de beursgang.

Verdiep je eerst in de materie

Voor je in aandelen gaat en aandelen Kingfish gaat kopen, is het goed je eerst maar eens in de materie te verdiepen. Dit kan prima elders op dit platform, waar je onder andere een gratis beursspel kunt spelen of een gratis cursus beleggen kunt volgen. Je vergelijkt er de brokers en ziet er de actuele beurskoersen. Pas als je die informatie tot je genomen hebt, kun je met een gerust hart aandelen Kingfish kopen.