Aandelen Klarna kopen

Aandelen Klarna kopen

Klarna gaat naar de beurs. Daar zijn de insiders het wel over eens. De manier waarop dit zal gebeuren is nog wel een vraagteken. De ene  groep denkt te weten dat Klarna voor direct-listing kiest, anderen denken dat het de beursgang gaat ondernemen met behulp van een Spac, een blanco cheque bedrijf. Kiest het voor direct listing, dan gaat het een andere Zweedse onderneming – Spotify- na.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Klarna kopen: uiterlijk in 2022

Aandelen Klarna kopen moet uiterlijk in 2022 mogelijk zijn. In september 2020, toen net 650 miljoen dollar opgehaald was middels een financieringsronde, werd Klarna gewaardeerd op 11 miljard dollar. De aandelen van Klarna moeten verhandeld worden op de New York Stock Exchange, althans daar gaan bankiers ondertussen al van uit. Klarna is een Zweedse bank die online allerlei financiële diensten aanbiedt in de vorm van betalingen voor online shops en ook directe betalingen na aankoop. Klarna neemt claims aan van winkels voor het betalen of het afhandelen van  klantbetalingen. De financiële risico’s van zowel de koper als de verkoper worden op die manier geëlimineerd.

Check de informatie op deze website

Aandelen Klarna kopen? Vergeet dan zeker niet om altijd eerst de informatie je je elders op dit platform ziet nader tot je te nemen. Je vindt hier onder andere informatie over brokers, je leert hoe je als beginner kunt beleggen en vindt er verschillende aandelenkoersen. De wereld van beleggen is een allesbehalve gemakkelijke en voorspelbare wereld. Daarom is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt voor je echt in aandelen gaat.

Kenners zagen er geen handel in

Bij Klarna werken ondertussen ruim drieduizend mensen. Het gros doet dat vanuit het hoofdkantoor in Stockholm. In Zweden verlopen ondertussen rond de 50 procent van alle e-commerce verkopen via Klarna. De wijze waarop het bedrijf tot stand kwam is overigens best opvallend. Een aantal studenten nam ooit deel aan een ondernemerswedstrijd van de Stockholm School of Economics. Ze presenteerden er hun plan, het Klarna plan. Van de deelnemers eindigde het plan van de teleurgestelde studenten op de laatste plaats. Daar zagen de kenners geen handel in. De studenten bleven echter wel geloven in hun plannen en richtten in 2005 alsnog Klarna op. Toen eind 2007 de investeringsmaatschappij AB Oresund besloot te investeren in Klarna, was het spreekwoordelijke hek van de dam en ging het eigenlijk alleen maar crescendo met de Zweedse onderneming.

Partnerschap met Ant Group

Onlangs nog lanceerde Klarna bankrekeningen voor een beperkt aantal gebruikers in Duitsland. Klarna is in dat geval een volwaardige bank. Gebruikers krijgen een rekening met een Duitse IBAN en een Visa debetkaart. Ondertussen heeft Klarna een partnerschap met de Ant Group, eigenaar van onder meer Alibaba.  Aandelen Klarna kopen is uiterlijk 2022 mogelijk. Ook voor jou kan dat best interessant zijn. Vergeet echter niet eerst de informatie op deze website te checken.