Aandelen Belfius kopen

aandelen Belfius kopen

Aandelen Belfius kopen

Belfius kennen velen van ons als een van oorsprong Belgische bank en tevens verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd te Brussel. Hoewel Belfius startte als commercieel bedrijf na het ontmantelen van de Dexia group in het verleden. De Belgische overheid besloot tot de koop van de Belfius bank tegen een som van ruim 4 miljard Euro. Naast de bedrijfsvoering heeft Belfius een flinke collectie moderne kunst in handen. Deze collectie is gedeeltelijk zichtbaar voor het publiek en kan op verschillende locaties in België gezien worden. Tevens sponsort Belfius verschillende wedstrijden en initiatieven op het gebied van de kunsten en sport, gericht op jongeren. Belfius is zich aan het voorbereiden op een beursgang. Wil je in de nabije toekomst aandelen Belfius kopen? Dan is het handig om alvast op zoek te gaan naar een voordelige broker, waarbij je een beleggingsrekening opent.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De toekomst van het bedrijf; aandelen Belfius kopen

Belfius is zich al lange tijd aan het voorbereiden op de gang naar de beurs. Hierbij wordt met name de focus op het investeren en groeien in corporate en private banking naar voren gebracht. Tevens wil Belfius zich meer en meer gaan oriënteren op het vernieuwen en verbeteren van digitale producten en services, zoals gebruiksvriendelijke apps. Tevens wil het bedrijf zich vooral gaan focussen op de groei wat betreft de verzekeringsproducten die het bedrijf aanbiedt. Hier ziet Belfius kansen wat betreft het verhogen van het aantal verzekeringen dat de bestaande klanten afnemen, maar ook wat betreft het aan de man brengen van nieuwe verzekeringen. Hier ligt voor het grootste deel de te verwachten financiële groei. Handig om te weten wanneer je van plan bent om je te gaan richten op aandelen Belfius kopen.

Wat gaat er verkocht worden voor het aandelen Belfius kopen?

In principe is het de overheid als eigenaar die bepaalt wat er op de markt gebracht gaat komen voor het aandelen Belfius kopen. Het staat eigenlijk al vast dat de overheid zo’n 49% van het bedrijf zal verlopen. De eerste verwachting is dat hiervan zo’n 30% naar de beurs zal gaan. Het voornemen is om hiervan een tranche van zo’n 10% beschikbaar te maken voor particuliere beleggers. Daar ligt dus een kans voor het aandelen Belfius kopen voor de ‘gewone man’.

Wil jij aandelen Belfius kopen wanneer het bedrijf haar intrede markt op de beurs? Start dan nu met het openen van een beleggingsrekening. Je kunt de brokers snel vergelijken op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverbeleggen.com.