Aandelen Belfius kopen

aandelen Belfius kopen

Aandelen Belfius kopen

Belfius kennen velen van ons als een van oorsprong Belgische bank en tevens verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd te Brussel. Hoewel Belfius startte als commercieel bedrijf na het ontmantelen van de Dexia group in het verleden. De Belgische overheid besloot tot de koop van de Belfius bank tegen een som van ruim 4 miljard Euro. Naast de bedrijfsvoering heeft Belfius een flinke collectie moderne kunst in handen. Deze collectie is gedeeltelijk zichtbaar voor het publiek en kan op verschillende locaties in België gezien worden. Tevens sponsort Belfius verschillende wedstrijden en initiatieven op het gebied van de kunsten en sport, gericht op jongeren. Belfius is zich aan het voorbereiden op een beursgang. Wil je in de nabije toekomst aandelen Belfius kopen? Dan is het handig om alvast op zoek te gaan naar een voordelige broker, waarbij je een beleggingsrekening opent.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De toekomst van het bedrijf; aandelen Belfius kopen

Belfius is zich al lange tijd aan het voorbereiden op de gang naar de beurs. Hierbij wordt met name de focus op het investeren en groeien in corporate en private banking naar voren gebracht. Tevens wil Belfius zich meer en meer gaan oriënteren op het vernieuwen en verbeteren van digitale producten en services, zoals gebruiksvriendelijke apps. Tevens wil het bedrijf zich vooral gaan focussen op de groei wat betreft de verzekeringsproducten die het bedrijf aanbiedt. Hier ziet Belfius kansen wat betreft het verhogen van het aantal verzekeringen dat de bestaande klanten afnemen, maar ook wat betreft het aan de man brengen van nieuwe verzekeringen. Hier ligt voor het grootste deel de te verwachten financiële groei. Handig om te weten wanneer je van plan bent om je te gaan richten op aandelen Belfius kopen.

Wat gaat er verkocht worden voor het aandelen Belfius kopen?

In principe is het de overheid als eigenaar die bepaalt wat er op de markt gebracht gaat komen voor het aandelen Belfius kopen. Het staat eigenlijk al vast dat de overheid zo’n 49% van het bedrijf zal verlopen. De eerste verwachting is dat hiervan zo’n 30% naar de beurs zal gaan. Het voornemen is om hiervan een tranche van zo’n 10% beschikbaar te maken voor particuliere beleggers. Daar ligt dus een kans voor het aandelen Belfius kopen voor de ‘gewone man’.

Wil jij aandelen Belfius kopen wanneer het bedrijf haar intrede markt op de beurs? Start dan nu met het openen van een beleggingsrekening. Je kunt de brokers snel vergelijken op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverbeleggen.com.