Aandelen Dell kopen

aandelen dell kopen

Aandelen Dell kopen

Sinds het jaar 1984 mag het bedrijf Dell zich marktleider noemen op het gebied van computers, laptops en gerelateerde producten. Het bedrijf heeft een wereldwijd bekende naam gevestigd en bezit kantoren over de hele wereld. Een goede staat van dienst, innovatieve computers en een goed financieel beleid maken het aandelen Dell kopen bijzonder interessant voor degenen die willen investeren in technologie. Dell is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Texas en maakte een introductie op de beurs in 1988, waarna er direct een ware run ontstond op de aandelen. Op de Forbes lijst staat Dell sinds het jaar 1992 vermeldt als een van de grootste bedrijven ter wereld. Denk jij na over aandelen Dell kopen? Lees dan vooral verder.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Dell kopen; het kan weer

Wil je aandelen Dell kopen? Dan doe je dat op de Amerikaanse beurs voor technologie, oftewel de NASDAQ. In het jaar 2013 werd Dell van de beurs gehaald tegen een waarde van zo’n 22 miljard dollar. Het bedrijf investeerde weer en overwoog om op een gegeven moment opnieuw in te treden tot de beurs. Vanaf nu is het aandelen Dell kopen weer mogelijk met een hernieuwde intreding. Je kunt bijvoorbeeld eerst short gaan op Dell, of gokken op een gezonde nieuwe koers met jouw aandelen van dit nog steeds groeiende bedrijf. Het doel van de hernieuwde intrede op de beurs is het verlagen van een schuldenlast die rond de 50 miljard dollar ligt. Zoals bij iedere actie wat betreft het beleggen in aandelen, is het investeren en aandelen Dell kopen uiteraard niet zonder risico. Toch kan het bijzonder interessant zijn om in te stappen en mee te maken hoe het bedrijf het gaat doen in de komende vijf jaar.

Het aandelen Dell kopen, wat gaat Dell doen?

Met de opbrengst van de aandelen wil Dell de laatste aandelen VMware en het bedrijf doen groeien. Wanneer je aandelen Dell wilt kopen dan kies je voor Dell Technologies op de NASDAQ. Hiervoor heb je een beleggingsrekening nodig bij een broker, vanwaaruit je kunt handelen op de buitenlandse beurs. Het heeft uiteraard zin om een vergelijking te maken tussen de brokers op onze markt, die gunstige voorwaarden en lage kosten (bijvoorbeeld voor transacties) hanteren. Wil je starten met aandelen Dell kopen? Maak dan handig gebruik van de mogelijkheid om gratis een onafhankelijke vergelijking te maken tussen brokers. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een bedrag aan gratis transactietegoed. Als leek kun je zelfs voor je laten beleggen met jouw geld. Kortom; bekijk de mogelijkheden.

Aandelen Dell kopen
5 (100%) 12 votes