Aandelen Dell kopen

aandelen dell kopen

Aandelen Dell kopen

Sinds het jaar 1984 mag het bedrijf Dell zich marktleider noemen op het gebied van computers, laptops en gerelateerde producten. Het bedrijf heeft een wereldwijd bekende naam gevestigd en bezit kantoren over de hele wereld. Een goede staat van dienst, innovatieve computers en een goed financieel beleid maken het aandelen Dell kopen bijzonder interessant voor degenen die willen investeren in technologie. Dell is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Texas en maakte een introductie op de beurs in 1988, waarna er direct een ware run ontstond op de aandelen. Op de Forbes lijst staat Dell sinds het jaar 1992 vermeldt als een van de grootste bedrijven ter wereld. Denk jij na over aandelen Dell kopen? Lees dan vooral verder.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dell kopen; het kan weer

Wil je aandelen Dell kopen? Dan doe je dat op de Amerikaanse beurs voor technologie, oftewel de NASDAQ. In het jaar 2013 werd Dell van de beurs gehaald tegen een waarde van zo’n 22 miljard dollar. Het bedrijf investeerde weer en overwoog om op een gegeven moment opnieuw in te treden tot de beurs. Vanaf nu is het aandelen Dell kopen weer mogelijk met een hernieuwde intreding. Je kunt bijvoorbeeld eerst short gaan op Dell, of gokken op een gezonde nieuwe koers met jouw aandelen van dit nog steeds groeiende bedrijf. Het doel van de hernieuwde intrede op de beurs is het verlagen van een schuldenlast die rond de 50 miljard dollar ligt. Zoals bij iedere actie wat betreft het beleggen in aandelen, is het investeren en aandelen Dell kopen uiteraard niet zonder risico. Toch kan het bijzonder interessant zijn om in te stappen en mee te maken hoe het bedrijf het gaat doen in de komende vijf jaar.

Het aandelen Dell kopen, wat gaat Dell doen?

Met de opbrengst van de aandelen wil Dell de laatste aandelen VMware en het bedrijf doen groeien. Wanneer je aandelen Dell wilt kopen dan kies je voor Dell Technologies op de NASDAQ. Hiervoor heb je een beleggingsrekening nodig bij een broker, vanwaaruit je kunt handelen op de buitenlandse beurs. Het heeft uiteraard zin om een vergelijking te maken tussen de brokers op onze markt, die gunstige voorwaarden en lage kosten (bijvoorbeeld voor transacties) hanteren. Wil je starten met aandelen Dell kopen? Maak dan handig gebruik van de mogelijkheid om gratis een onafhankelijke vergelijking te maken tussen brokers. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een bedrag aan gratis transactietegoed. Als leek kun je zelfs voor je laten beleggen met jouw geld. Kortom; bekijk de mogelijkheden.