Aandelen Dell kopen

aandelen dell kopen

Aandelen Dell kopen

Sinds het jaar 1984 mag het bedrijf Dell zich marktleider noemen op het gebied van computers, laptops en gerelateerde producten. Het bedrijf heeft een wereldwijd bekende naam gevestigd en bezit kantoren over de hele wereld. Een goede staat van dienst, innovatieve computers en een goed financieel beleid maken het aandelen Dell kopen bijzonder interessant voor degenen die willen investeren in technologie. Dell is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Texas en maakte een introductie op de beurs in 1988, waarna er direct een ware run ontstond op de aandelen. Op de Forbes lijst staat Dell sinds het jaar 1992 vermeldt als een van de grootste bedrijven ter wereld. Denk jij na over aandelen Dell kopen? Lees dan vooral verder.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen + € 1000,- transactietegoed! >
Open gratis rekening + € 1000,- transactietegoed! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Aandelen Dell kopen; het kan weer

Wil je aandelen Dell kopen? Dan doe je dat op de Amerikaanse beurs voor technologie, oftewel de NASDAQ. In het jaar 2013 werd Dell van de beurs gehaald tegen een waarde van zo’n 22 miljard dollar. Het bedrijf investeerde weer en overwoog om op een gegeven moment opnieuw in te treden tot de beurs. Vanaf nu is het aandelen Dell kopen weer mogelijk met een hernieuwde intreding. Je kunt bijvoorbeeld eerst short gaan op Dell, of gokken op een gezonde nieuwe koers met jouw aandelen van dit nog steeds groeiende bedrijf. Het doel van de hernieuwde intrede op de beurs is het verlagen van een schuldenlast die rond de 50 miljard dollar ligt. Zoals bij iedere actie wat betreft het beleggen in aandelen, is het investeren en aandelen Dell kopen uiteraard niet zonder risico. Toch kan het bijzonder interessant zijn om in te stappen en mee te maken hoe het bedrijf het gaat doen in de komende vijf jaar.

Het aandelen Dell kopen, wat gaat Dell doen?

Met de opbrengst van de aandelen wil Dell de laatste aandelen VMware en het bedrijf doen groeien. Wanneer je aandelen Dell wilt kopen dan kies je voor Dell Technologies op de NASDAQ. Hiervoor heb je een beleggingsrekening nodig bij een broker, vanwaaruit je kunt handelen op de buitenlandse beurs. Het heeft uiteraard zin om een vergelijking te maken tussen de brokers op onze markt, die gunstige voorwaarden en lage kosten (bijvoorbeeld voor transacties) hanteren. Wil je starten met aandelen Dell kopen? Maak dan handig gebruik van de mogelijkheid om gratis een onafhankelijke vergelijking te maken tussen brokers. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een bedrag aan gratis transactietegoed. Als leek kun je zelfs voor je laten beleggen met jouw geld. Kortom; bekijk de mogelijkheden.