Aandelen Deutsche Bank kopen

Aandelen Deutsche Bank kopen of toch verkopen?

aandelen deutsche bank kopenDe Deutsche Bank staat op de beurs genoteerd als de Deutsche Bank AG. Dit is een van de grootste en meest belangrijke banken in de wereld. De oprichting van deze bank vond plaats in Duitsland in het jaar 1870. Sindsdien heeft deze bank zich van een landelijke bank ontwikkeld naar een financiële instelling die over de hele wereld een grote rol speelt in de wereld van het geld. Aandelen Deutsche Bank kopen betekent investeren in een bank die niet alleen in Duitsland, maar over de gehele wereld een grote rol speelt. In de laatste jaren is de Deutsche Bank veel op een minder positieve manier in het nieuws geweest. Wil je aandelen kopen van deze bank? Dan is het goed om wat meer te weten over de situatie waarin deze bank zich tegenwoordig bevindt.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


FitVermogen.nl
Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekening
Geen servicekosten en geen transactiekosten!

Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Bekijk tarieven >
Bekijk tarieven>


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Deutsche Bank kopen in een roerige tijd

Sinds het jaar 2015 heeft de Deutsche Bank te maken gehad met flinke winstverliezen. Naar verwachting zal men nu weer naar een stijgende lijn gaan, maar enige voorzichtigheid is geboden. Uiteraard geldt dit altijd voor het beleggen. Het opbouwen van een goed rendement is nooit gegarandeerd. Met de komst van de nieuwe CEO John Cryan heeft het bedrijf in de meeste gevallen tegenvallende kwartaalcijfers laten zien. Wil je aandelen Deutsche Bank kopen? Je kunt eventueel ook kiezen voor het short gaan op de Deutsche Bank. Dit is het overwegen waarde en veel brokers maken dit mogelijk. Hiermee speculeer je op een daling van de waarde van het aandeel Deutsche Bank. Wil je hier meer over weten? Op het onafhankelijke Allesoveraandelen.com kun je terecht voor duidelijke informatie.

De juiste broker vinden voor aandelen Deutsche Bank kopen

Of je nu besluit short te gaan, of wilt meevaren op de koers die de Deutsche Bank heeft uitgezet om weer gezonde cijfers te laten zien in de komende jaren, jouw succes valt of staat met een goede broker. Kies voor een broker met gunstige transactiekosten, goede voorwaarden en een begrijpelijk handelsplatform. Wil je bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een gratis app voor het aandelen Deutsche Bank kopen? Op Allesoveraandelen.com vergelijk je de beschikbare brokers snel en effectief. Zo weet je direct waar je terecht kunt en profiteer je eventueel van beschikbare acties en bonussen voor nieuwe beleggers.

Start jij met het beleggen van een klein (maandelijks) bedrag of wil je direct met een groot kapitaal aan extra geld aandelen Deutsche Bank kopen? De keuze is aan jou. Met een goede broker bouw je hopelijk een leuk rendement op.

Aandelen Deutsche Bank kopen
5 (100%) 14 votes