Aandelen Hunkemoller kopen

Aandelen Hunkemoller kopen: koop jij deze sexy aandelen?

aandelen hunkemoller kopenVolgens de geruchten op de financiële markt gaat het Nederlandse bedrijf Hunkemoller binnenkort de beurs op. Het bedrijf werd vele jaren geleden opgericht door een Duitse eigenaar, in een partnerschap met zijn Nederlandse vrouw. Het paar wist met een groot korsettenmagazijn een bijzonder goede naam op te bouwen. In eerste instantie bood men slechts lingerie en functioneel ondergoed aan voor dames. Hoewel het er in de winkelstraten in Nederland minder florissant aan toe gaat wat betreft het zaken doen, is Hunkemoller financieel goed gezond. Wil jij er als eerste bij zijn en aandelen Hunkemoller kopen wanneer dit mogelijk is?

Beleggen in aandelen of op een andere wijze? Vergelijk nu aanbieders om te beleggen:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Hunkemoller kopen en profiteren van het succesverhaal

Reclamecampagnes met onder andere Sylvie Meis en Doutzen Kroes hebben voor internationale aandacht gezorgd. Binnenkort zal Hunkemoller internationaal op de beurs te zien zijn. Aandelen Hunkemoller kopen is bijzonder interessant, vooral gezien de grote toekomstplannen van het bedrijf. Sinds het jaar 2016 is Hunkemoller in handen van de internationaal gerenommeerde Carlyle Group. Deze Amerikaanse investeerder heeft een moderne en draai aan het bedrijf weten te geven middels frisse campagnes. Met ruim 6500 personen in dienst (en zo’n 837 winkels) weet Hunkemoller haar aanwezigheid als merk te behouden. Hunkemoller staat voor kwaliteit en service, maar ook voor winkels met een goed verzorgde uitstraling. De internationale plannen van de Carlyle Group zullen de waarde van de aandelen naar verwachting snel doen stijgen.

Investeren in een internationaal lingerie concern en aandelen Hunkemoller kopen

Na een lange zakelijke reis van het bedrijf Hunkemoller, waarbij het concern tevens gedurende een bepaalde tijd in handen van Vroom & Dreesmann was, is het merk nu een internationaal begrip. In landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje vinden de klanten zowel online als in de winkelstraten hun weg naar de lingeriezaken van Hunkemoller. Het bestuur van de Carlyle Group heeft grootse plannen met Hunkemoller. Zo is het de bedoeling dat het merk een vertrouwde naam wordt in veel meer Europese landen en wellicht zelfs in de Verenigde Staten voet aan de grond krijgt. Houd de ontwikkelingen in de gaten en start vroeg met aandelen Hunkemoller kopen.

Voordelig aandelen Hunkemoller kopen via de juiste broker

Maak een vergelijking tussen de beste online brokers en doe je voordeel met welkomstaanbiedingen en lage transactiekosten. Wil le jouw geld laten beleggen, of doe je de aan- en verkopen het liefst zelf? Kies jouw favoriete broker op Allesoveraandelen.com en start met aandelen Hunkemoller kopen zodra het kan!

Aandelen Hunkemoller kopen
4.9 (98.67%) 15 votes