Aandelen Hunkemoller kopen

Aandelen Hunkemoller kopen: koop jij deze sexy aandelen?

aandelen hunkemoller kopenVolgens de geruchten op de financiële markt gaat het Nederlandse bedrijf Hunkemoller binnenkort de beurs op. Het bedrijf werd vele jaren geleden opgericht door een Duitse eigenaar, in een partnerschap met zijn Nederlandse vrouw. Het paar wist met een groot korsettenmagazijn een bijzonder goede naam op te bouwen. In eerste instantie bood men slechts lingerie en functioneel ondergoed aan voor dames. Hoewel het er in de winkelstraten in Nederland minder florissant aan toe gaat wat betreft het zaken doen, is Hunkemoller financieel goed gezond. Wil jij er als eerste bij zijn en aandelen Hunkemoller kopen wanneer dit mogelijk is?

Beleggen in aandelen of op een andere wijze? Vergelijk nu aanbieders om te beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Hunkemoller kopen en profiteren van het succesverhaal

Reclamecampagnes met onder andere Sylvie Meis en Doutzen Kroes hebben voor internationale aandacht gezorgd. Binnenkort zal Hunkemoller internationaal op de beurs te zien zijn. Aandelen Hunkemoller kopen is bijzonder interessant, vooral gezien de grote toekomstplannen van het bedrijf. Sinds het jaar 2016 is Hunkemoller in handen van de internationaal gerenommeerde Carlyle Group. Deze Amerikaanse investeerder heeft een moderne en draai aan het bedrijf weten te geven middels frisse campagnes. Met ruim 6500 personen in dienst (en zo’n 837 winkels) weet Hunkemoller haar aanwezigheid als merk te behouden. Hunkemoller staat voor kwaliteit en service, maar ook voor winkels met een goed verzorgde uitstraling. De internationale plannen van de Carlyle Group zullen de waarde van de aandelen naar verwachting snel doen stijgen.

Investeren in een internationaal lingerie concern en aandelen Hunkemoller kopen

Na een lange zakelijke reis van het bedrijf Hunkemoller, waarbij het concern tevens gedurende een bepaalde tijd in handen van Vroom & Dreesmann was, is het merk nu een internationaal begrip. In landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje vinden de klanten zowel online als in de winkelstraten hun weg naar de lingeriezaken van Hunkemoller. Het bestuur van de Carlyle Group heeft grootse plannen met Hunkemoller. Zo is het de bedoeling dat het merk een vertrouwde naam wordt in veel meer Europese landen en wellicht zelfs in de Verenigde Staten voet aan de grond krijgt. Houd de ontwikkelingen in de gaten en start vroeg met aandelen Hunkemoller kopen.

Voordelig aandelen Hunkemoller kopen via de juiste broker

Maak een vergelijking tussen de beste online brokers en doe je voordeel met welkomstaanbiedingen en lage transactiekosten. Wil le jouw geld laten beleggen, of doe je de aan- en verkopen het liefst zelf? Kies jouw favoriete broker op Allesoveraandelen.com en start met aandelen Hunkemoller kopen zodra het kan!