Aandelen Hunkemoller kopen

Aandelen Hunkemoller kopen: koop jij deze sexy aandelen?

aandelen hunkemoller kopenVolgens de geruchten op de financiële markt gaat het Nederlandse bedrijf Hunkemoller binnenkort de beurs op. Het bedrijf werd vele jaren geleden opgericht door een Duitse eigenaar, in een partnerschap met zijn Nederlandse vrouw. Het paar wist met een groot korsettenmagazijn een bijzonder goede naam op te bouwen. In eerste instantie bood men slechts lingerie en functioneel ondergoed aan voor dames. Hoewel het er in de winkelstraten in Nederland minder florissant aan toe gaat wat betreft het zaken doen, is Hunkemoller financieel goed gezond. Wil jij er als eerste bij zijn en aandelen Hunkemoller kopen wanneer dit mogelijk is?

Beleggen in aandelen of op een andere wijze? Vergelijk nu aanbieders om te beleggen:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Hunkemoller kopen en profiteren van het succesverhaal

Reclamecampagnes met onder andere Sylvie Meis en Doutzen Kroes hebben voor internationale aandacht gezorgd. Binnenkort zal Hunkemoller internationaal op de beurs te zien zijn. Aandelen Hunkemoller kopen is bijzonder interessant, vooral gezien de grote toekomstplannen van het bedrijf. Sinds het jaar 2016 is Hunkemoller in handen van de internationaal gerenommeerde Carlyle Group. Deze Amerikaanse investeerder heeft een moderne en draai aan het bedrijf weten te geven middels frisse campagnes. Met ruim 6500 personen in dienst (en zo’n 837 winkels) weet Hunkemoller haar aanwezigheid als merk te behouden. Hunkemoller staat voor kwaliteit en service, maar ook voor winkels met een goed verzorgde uitstraling. De internationale plannen van de Carlyle Group zullen de waarde van de aandelen naar verwachting snel doen stijgen.

Investeren in een internationaal lingerie concern en aandelen Hunkemoller kopen

Na een lange zakelijke reis van het bedrijf Hunkemoller, waarbij het concern tevens gedurende een bepaalde tijd in handen van Vroom & Dreesmann was, is het merk nu een internationaal begrip. In landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje vinden de klanten zowel online als in de winkelstraten hun weg naar de lingeriezaken van Hunkemoller. Het bestuur van de Carlyle Group heeft grootse plannen met Hunkemoller. Zo is het de bedoeling dat het merk een vertrouwde naam wordt in veel meer Europese landen en wellicht zelfs in de Verenigde Staten voet aan de grond krijgt. Houd de ontwikkelingen in de gaten en start vroeg met aandelen Hunkemoller kopen.

Voordelig aandelen Hunkemoller kopen via de juiste broker

Maak een vergelijking tussen de beste online brokers en doe je voordeel met welkomstaanbiedingen en lage transactiekosten. Wil le jouw geld laten beleggen, of doe je de aan- en verkopen het liefst zelf? Kies jouw favoriete broker op Allesoveraandelen.com en start met aandelen Hunkemoller kopen zodra het kan!