Aandelen Leaseplan kopen

Aandelen Leaseplan kopen: vergelijk aanbieders om te beleggen

aandelen leaseplan kopenLeaseplan is een grote speler op het gebied van het leasen van auto’s. Het bedrijf wil tevens een start maken in het makkelijk verhandelen en verkrijgbaar maken van tweedehands auto’s. Dit zouden auto’s kunnen zijn die voorheen geleased werden via het bedrijf, maar de exacte invulling van dit plan is nog niet geheel duidelijk. Wel duidelijk is het feit dat Leaseplan een gezonde groei doormaakt en jaarlijks kan rekenen op een flinke winst. Aandelen Leaseplan kopen maakt het mogelijk om jouw extra geld te investeren in een gezond bedrijf dat goede plannen heeft voor de toekomst. De expansie naar andere diensten in combinatie met een goede naam en vakkundigheid op het gebied van leasing zou het mogelijk moeten maken om een leuk rendement te bereiken.

Beleggen in Leaseplan of op een andere manier? Maak gratis rekening aan bij de volgende aanbieders:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Leaseplan kopen

Het bedrijf wil in oktober / november 2018 haar intrede doen op de beurs. Met mikt op een waardering van 7,5 miljard euro. Topman Gunning van Leaseplan heeft in februari van 2018 al aangegeven in volle voorbereiding te zijn voor een ipo op de beurs in de tweede helft van 2018. Op dat moment werd nog wel gewacht op de goedkeuring van de aandeelhouders. Wil je meeprofiteren van de groei van Leaseplan? Dan is aandelen Leaseplan kopen een mooie optie om extra geld te beleggen. Weet je voldoende over zelf beleggen, maar ben je op zoek naar een voordelige broker met gunstige transactiekosten? Wil je jouw portefeuille overhevelen naar een andere broker, of wil je profiteren van beleggen zonder enige kennis van zaken? Bekijk dan de mogelijkheden op Allesoveraandelen.com. De actuele verwachting wat betreft het betreden van de beurs van Leaseplan valt na de zomer van 2018.

Allesoveraandelen.com en aandelen Leaseplan kopen

Indien de aandeelhouders akkoord gaan met de beursplannen van de directie van Leaseplan, is het interessant om direct van start te kunnen gaan wat betreft aandelen Leaseplan kopen. Je kunt op Allesoveraandelen.com alvast een broker uitkiezen die qua kosten en diensten bij je past. Wil je leren beleggen en oefenen met het aan- en verkopen van aandelen, maar geen risico lopen? Dan kun je bij sommige brokers gratis een beleggersrekening openen en oefenen met fictief geld. Zo ben je helemaal voorbereid op de beursgang van Leaseplan.

Laat jouw extra geld groeien en bouw een mooi rendement op voor de toekomst. Beleg met grote bedragen of kies voor het starten met een klein bedrag. De keuze is aan jou bij het aandelen Leaseplan kopen in 2018!