Aandelen Leaseplan kopen

Aandelen Leaseplan kopen: vergelijk aanbieders om te beleggen

aandelen leaseplan kopenLeaseplan is een grote speler op het gebied van het leasen van auto’s. Het bedrijf wil tevens een start maken in het makkelijk verhandelen en verkrijgbaar maken van tweedehands auto’s. Dit zouden auto’s kunnen zijn die voorheen geleased werden via het bedrijf, maar de exacte invulling van dit plan is nog niet geheel duidelijk. Wel duidelijk is het feit dat Leaseplan een gezonde groei doormaakt en jaarlijks kan rekenen op een flinke winst. Aandelen Leaseplan kopen maakt het mogelijk om jouw extra geld te investeren in een gezond bedrijf dat goede plannen heeft voor de toekomst. De expansie naar andere diensten in combinatie met een goede naam en vakkundigheid op het gebied van leasing zou het mogelijk moeten maken om een leuk rendement te bereiken.

Beleggen in Leaseplan of op een andere manier? Maak gratis rekening aan bij de volgende aanbieders:

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer over aandelen Leaseplan kopen

Het bedrijf wil in oktober / november 2018 haar intrede doen op de beurs. Met mikt op een waardering van 7,5 miljard euro. Topman Gunning van Leaseplan heeft in februari van 2018 al aangegeven in volle voorbereiding te zijn voor een ipo op de beurs in de tweede helft van 2018. Op dat moment werd nog wel gewacht op de goedkeuring van de aandeelhouders. Wil je meeprofiteren van de groei van Leaseplan? Dan is aandelen Leaseplan kopen een mooie optie om extra geld te beleggen. Weet je voldoende over zelf beleggen, maar ben je op zoek naar een voordelige broker met gunstige transactiekosten? Wil je jouw portefeuille overhevelen naar een andere broker, of wil je profiteren van beleggen zonder enige kennis van zaken? Bekijk dan de mogelijkheden op Allesoveraandelen.com. De actuele verwachting wat betreft het betreden van de beurs van Leaseplan valt na de zomer van 2018.

Allesoveraandelen.com en aandelen Leaseplan kopen

Indien de aandeelhouders akkoord gaan met de beursplannen van de directie van Leaseplan, is het interessant om direct van start te kunnen gaan wat betreft aandelen Leaseplan kopen. Je kunt op Allesoveraandelen.com alvast een broker uitkiezen die qua kosten en diensten bij je past. Wil je leren beleggen en oefenen met het aan- en verkopen van aandelen, maar geen risico lopen? Dan kun je bij sommige brokers gratis een beleggersrekening openen en oefenen met fictief geld. Zo ben je helemaal voorbereid op de beursgang van Leaseplan.

Laat jouw extra geld groeien en bouw een mooi rendement op voor de toekomst. Beleg met grote bedragen of kies voor het starten met een klein bedrag. De keuze is aan jou bij het aandelen Leaseplan kopen in 2018!