Aandelen Levi Strauss kopen

Aandelen Levi Strauss kopen

aandelen levi strauss kopenWie kent de Amerikaanse spijkerbroeken gigant Levi Strauss niet? In het eerste kwartaal van 2019 moet de beursgang van dit bedrijf, dat nu in handen is van de nakomelingen van de eerste Levi Strauss, een feit zijn. De exacte datum van deze beursgang staat nog niet vast, maar er wordt stevig gespeculeerd. Zo gaat in de wereld van het beleggen het gerucht dat het bedrijf in de maand maart van 2019 zijn intrede zal doen op de beurs. Dan is aandelen Levi Strauss kopen mogelijk. De beursgang is in handen van het bekende Goldman Sachs. Wil jij in 2019 aandelen kopen van een modereus?

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Nu al aandelen Levi Strauss kopen

Wil je niet wachten met aandelen Levi Strauss kopen en ga je het liefst in 2018 nog aan de slag met aandelen van Levi? Dan kun je kiezen voor aandelen Levi Strauss K.K. Kopen. Dit is de benaming op de beurs van de Japanse vleugel van het bedrijf. Met de beursgang in 2019 wil Levi Strauss zo’n 800 miljoen dollar zien te vergaren. De waarde van het bedrijf wordt rond de 4,4 miljard Euro geschat door specialisten op het gebied van beleggen.

Waarom voor aandelen Levi Strauss kopen kiezen?

Levi Strauss bestaat al zo’n 145 jaar lang en blijft een bekende naam op het gebied van jeans en andere kleding. De pasvorm van de bekende Levi’s jeans wordt nog steeds niet geëvenaard door de andere grote merken in hetzelfde segment van de markt, zoals bijvoorbeeld Diesel. Wil je jouw extra geld laten groeien en hopelijk een mooi rendement behalen door te starten met het beleggen? Dan is het aandelen Levi Strauss kopen een mooie optie. Heb je zelf weinig tijd voor het doen van beleggingen, of laat je het werk liever aan een expert over? Ook dan kun je beleggen voor een mogelijk rendement.

Zelf aandelen Levi Strauss kopen

Ga je zelf aan de gang met aandelen of kies je toch voor het handige beleggen in beheer? Jouw uiteindelijke rendement wordt beïnvloedt door de kosten van het beleggen bij de broker die je kiest. Met de handige vergelijker voor brokers weet je snel waar je de beste deals kunt vinden voor het starten met beleggen. Bekijk ook de aanbiedingen voor gratis transactietegoed! Wil je meer leren over het beleggen? Dan open je een gratis oefenaccount en ga je met fictief geld aan de slag en aandelen Levi Strauss kopen. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld van het beleggen.