Aandelen Levi Strauss kopen

Aandelen Levi Strauss kopen

aandelen levi strauss kopenWie kent de Amerikaanse spijkerbroeken gigant Levi Strauss niet? In het eerste kwartaal van 2019 moet de beursgang van dit bedrijf, dat nu in handen is van de nakomelingen van de eerste Levi Strauss, een feit zijn. De exacte datum van deze beursgang staat nog niet vast, maar er wordt stevig gespeculeerd. Zo gaat in de wereld van het beleggen het gerucht dat het bedrijf in de maand maart van 2019 zijn intrede zal doen op de beurs. Dan is aandelen Levi Strauss kopen mogelijk. De beursgang is in handen van het bekende Goldman Sachs. Wil jij in 2019 aandelen kopen van een modereus?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Nu al aandelen Levi Strauss kopen

Wil je niet wachten met aandelen Levi Strauss kopen en ga je het liefst in 2018 nog aan de slag met aandelen van Levi? Dan kun je kiezen voor aandelen Levi Strauss K.K. Kopen. Dit is de benaming op de beurs van de Japanse vleugel van het bedrijf. Met de beursgang in 2019 wil Levi Strauss zo’n 800 miljoen dollar zien te vergaren. De waarde van het bedrijf wordt rond de 4,4 miljard Euro geschat door specialisten op het gebied van beleggen.

Waarom voor aandelen Levi Strauss kopen kiezen?

Levi Strauss bestaat al zo’n 145 jaar lang en blijft een bekende naam op het gebied van jeans en andere kleding. De pasvorm van de bekende Levi’s jeans wordt nog steeds niet geëvenaard door de andere grote merken in hetzelfde segment van de markt, zoals bijvoorbeeld Diesel. Wil je jouw extra geld laten groeien en hopelijk een mooi rendement behalen door te starten met het beleggen? Dan is het aandelen Levi Strauss kopen een mooie optie. Heb je zelf weinig tijd voor het doen van beleggingen, of laat je het werk liever aan een expert over? Ook dan kun je beleggen voor een mogelijk rendement.

Zelf aandelen Levi Strauss kopen

Ga je zelf aan de gang met aandelen of kies je toch voor het handige beleggen in beheer? Jouw uiteindelijke rendement wordt beïnvloedt door de kosten van het beleggen bij de broker die je kiest. Met de handige vergelijker voor brokers weet je snel waar je de beste deals kunt vinden voor het starten met beleggen. Bekijk ook de aanbiedingen voor gratis transactietegoed! Wil je meer leren over het beleggen? Dan open je een gratis oefenaccount en ga je met fictief geld aan de slag en aandelen Levi Strauss kopen. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld van het beleggen.