Aandelen Nike kopen

Aandelen Nike kopen: Just do it!

aandelen nike kopenEen van de meest bekende merken op het gebied van sportieve kleding en schoenen is het Amerikaanse Nike Inc. Ook het bekende sportmerk Umbro valt tegenwoordig onder de wereldwijde paraplu van het van oorsprong Amerikaanse Nike concern. Wil je meer dan genieten van de schoenen en kleding van Nike alleen? Aandelen Nike kopen is een optie waar je gebruik van kunt maken wanneer je jouw (spaar)geld wilt doen groeien. Hoewel het beleggen altijd een risico met zich meebrengt is het een feit dat het beleggen doorgaans flink meer rendement kan opbrengen dan het sparen bij de bank. De rentes vallen tegenwoordig enorm tegen en zijn zo laag dat je er nauwelijks iets aan hebt. Ook wanneer je nauwelijks kennis van zaken hebt wat betreft het beleggen kun je toch je voordeel doen met beleggingen via brokers die het beleggen in beheer aanbieden. Bij een groot aantal online brokers, zoals bijvoorbeeld Binck, kun je tegenwoordig ook als particulier aandelen Nike kopen.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Een broker vinden voor het aandelen Nike kopen

Wil je aandelen Nike kopen? Dan kun je kiezen uit een groot aantal online brokers. Je opent een beleggersrekening bij de broker van jouw keuze. Sommige brokers berekenen kosten voor het gebruik van deze rekening, anderen niet. Ook de transactiekosten die men rekent bij het beleggen via een broker moet je goed bekijken. Deze kosten kunnen onderling enorm verschillen. Wil je weinig aan- of verkopen doen? Dan zijn wat hogere transactiekosten geen groot probleem. Handel je actief? Dan kunnen deze kosten een flinke invloed hebben op jouw rendement. Op Allesoveraandelen.com maak je makkelijk een vergelijking tussen de brokers op de markt. Dit doe je op basis van onafhankelijke informatie. Ook kun je direct bekijken welke brokers een welkomstbonus aanbieden, of bij welke broker je jouw voordeel kunt doen met gratis educatieve middelen, zoals webinars voor beginnende beleggers. Wil je het werk voor je laten doen? Kies dan voor het beheerd beleggen. Op deze manier kun je eenvoudig aandelen Nike kopen zonder moeite.

Meer over aandelen Nike kopen

In het jaar 1980 ging Nike voor het eerst de beurs op, waarbij veel kapitaal binnen werd gehaald met de verkoop van 2.377.000 aandelen. Ook in de hierop volgende jaren ’90 was de groei van Nike explosief te noemen. Een groot aantal nieuwe winkels werd wereldwijd geopend. In 2003 en 2007 nam Nike Converse (bekend van de gympen) en Umbro over. Hiermee betrad Nike de wereld van de professionele voetbalkleding. Hoewel Nike het goed doet, heeft het bedrijf uiteraard wel concurrentie van bijvoorbeeld Puma en Adidas. Bekijk jouw mogelijkheden voor het aandelen Nike kopen.