Aandelen Nike kopen

Aandelen Nike kopen: Just do it!

aandelen nike kopenEen van de meest bekende merken op het gebied van sportieve kleding en schoenen is het Amerikaanse Nike Inc. Ook het bekende sportmerk Umbro valt tegenwoordig onder de wereldwijde paraplu van het van oorsprong Amerikaanse Nike concern. Wil je meer dan genieten van de schoenen en kleding van Nike alleen? Aandelen Nike kopen is een optie waar je gebruik van kunt maken wanneer je jouw (spaar)geld wilt doen groeien. Hoewel het beleggen altijd een risico met zich meebrengt is het een feit dat het beleggen doorgaans flink meer rendement kan opbrengen dan het sparen bij de bank. De rentes vallen tegenwoordig enorm tegen en zijn zo laag dat je er nauwelijks iets aan hebt. Ook wanneer je nauwelijks kennis van zaken hebt wat betreft het beleggen kun je toch je voordeel doen met beleggingen via brokers die het beleggen in beheer aanbieden. Bij een groot aantal online brokers, zoals bijvoorbeeld Binck, kun je tegenwoordig ook als particulier aandelen Nike kopen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Een broker vinden voor het aandelen Nike kopen

Wil je aandelen Nike kopen? Dan kun je kiezen uit een groot aantal online brokers. Je opent een beleggersrekening bij de broker van jouw keuze. Sommige brokers berekenen kosten voor het gebruik van deze rekening, anderen niet. Ook de transactiekosten die men rekent bij het beleggen via een broker moet je goed bekijken. Deze kosten kunnen onderling enorm verschillen. Wil je weinig aan- of verkopen doen? Dan zijn wat hogere transactiekosten geen groot probleem. Handel je actief? Dan kunnen deze kosten een flinke invloed hebben op jouw rendement. Op Allesoveraandelen.com maak je makkelijk een vergelijking tussen de brokers op de markt. Dit doe je op basis van onafhankelijke informatie. Ook kun je direct bekijken welke brokers een welkomstbonus aanbieden, of bij welke broker je jouw voordeel kunt doen met gratis educatieve middelen, zoals webinars voor beginnende beleggers. Wil je het werk voor je laten doen? Kies dan voor het beheerd beleggen. Op deze manier kun je eenvoudig aandelen Nike kopen zonder moeite.

Meer over aandelen Nike kopen

In het jaar 1980 ging Nike voor het eerst de beurs op, waarbij veel kapitaal binnen werd gehaald met de verkoop van 2.377.000 aandelen. Ook in de hierop volgende jaren ’90 was de groei van Nike explosief te noemen. Een groot aantal nieuwe winkels werd wereldwijd geopend. In 2003 en 2007 nam Nike Converse (bekend van de gympen) en Umbro over. Hiermee betrad Nike de wereld van de professionele voetbalkleding. Hoewel Nike het goed doet, heeft het bedrijf uiteraard wel concurrentie van bijvoorbeeld Puma en Adidas. Bekijk jouw mogelijkheden voor het aandelen Nike kopen.