Aandelen Samsung kopen

Aandelen Samsung kopen: wil jij investeren?

aandelen samsung kopenHet bedrijf Samsung is gevestigd in het zuiden van Korea en is de grootste concurrent voor Apple. Met een veel bredere markt zal de grootte van het bedrijf, maar ook de netto winst, alleen maar toenemen in de komende jaren. Naast de bekende smartphones, die door veel consumenten zeer goed worden gewaardeerd, produceert het bedrijf tevens andere producten zoals huishoudelijke apparatuur (wasmachines en keukenmachines). Het aanbod is hiermee veel breder dan het aanbod van andere producenten van elektronica voor particulieren. Dit heeft uiteraard een effect op de marktpositie van Samsung. Dit gegeven maakt het aandelen Samsung kopen interessant voor zowel de ervaren belegger als voor degenen die hun extra geld voor het eerst willen doen groeien door middel van het beleggen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


FitVermogen.nl
Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekening
Geen servicekosten en geen transactiekosten!

Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Bekijk tarieven >
Bekijk tarieven>


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Samsung kopen; meer over Samsung

Wist je dat Samsung de schermen levert voor het bouwen van de Apple smartphones? Ook de verkoop van de Samsung smartphones ligt vele malen hoger dan die van concurrent Apple. Tevens heeft Samsung nog een extra divisie, die het aandelen Samsung kopen interessant maakt. Samsung Heavy Industries levert zaken als windmolens, maar ook schepen en zelfs platforms voor booreilanden. In de komende jaren zal de groei van Samsung naar verwachting alleen maar toenemen. De innovaties waar het bedrijf zonder stoppen aan werkt, maken het mogelijk om concurrenten voor te blijven. Wil jij jouw extra geld investeren in een zeer gezond bedrijf op het gebied van de elektrotechniek en smartphones die over de hele wereld worden verkocht? Dan kun je via een broker aandelen Samsung kopen.

Brokers vergelijken voor het aandelen Samsung kopen

Maak een goede vergelijking tussen de brokers op de markt. Dit kun je snel en zeer eenvoudig zelf doen op Allesoveraandelen.com. Hier kun je terecht voor onafhankelijke informatie over brokers, maar ook over het beleggen in het algemeen. Op basis van onafhankelijke en eerlijke informatie kun jij bekijken of het aandelen Samsung kopen bij je past. Desgewenst open je direct een (gratis) beleggersrekening bij de broker van jouw keuze. Doe je voordeel met welkomstacties voor bijvoorbeeld gratis transactiekosten, of breng jezelf de beginselen van het beleggen bij met gratis webinars en een mini cursus beleggen. Beleg je liever in beheer? Ook voor het aandelen Samsung kopen middels het beleggen in beheer kun je terecht op Allesoveraandelen.com.

Laat jouw extra geld groeien en bouw hopelijk een mooi rendement op door middel van het beleggen. Zo kun je uitkijken naar een appeltje voor de dorst op financieel gebied.

Aandelen Samsung kopen
5 (100%) 8 votes