Aandelen Sonos kopen

aandelen sonos kopen

Aandelen Sonos kopen

Wil je gaan starten met beleggen? Dan valt er mogelijk winst te behalen met het aandelen Sonos kopen. Sonos kennen we als (Amerikaans) bedrijf uiteraard vanwege de enorm populaire draadloze speakers en een geluidsysteem voor in huis. Het bedrijf heeft aangekondigd de beurs op te willen gaan onder de naam SONO. In de maand april van 2018 werd voor het eerst gemeld dat het bedrijf het voornemen had de beurs op te gaan. Op dat moment was er het beeld van een mogelijke waardering van zo’n 2,5 tot wel 3 miljard Dollar.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer over aandelen Sonos kopen

Sonos is een relatief jong bedrijf dat binnen 16 jaar na de opstart van de onderneming een grote markt heeft weten te bereiken. Hoewel de speakers in eerste instantie voornamelijk werden gekocht door liefhebbers van gadgets en nieuwe technologie voor in huis, bereikte Sonos ook het grotere publiek. Dit vanwege de eenvoud waarmee men in huis verschillende speakers aan elkaar kan koppelen via een draadloos netwerk. Zo kan men overal in het gebouw de muziek aansturen vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Aandelen Sonos kopen houdt in dat je investeert in een bedrijf dat het voornemen heeft om meer en meer apparatuur te ontwikkelen, gericht op zowel de professionele markt als op de consument.

De risico’s van aandelen Sonos kopen

Bij het beleggen is uiteraard altijd sprake van een risico. Toch kan het aandelen Sonos kopen interessant zijn. Het bedrijf heeft te maken met flinke concurrentie op de markt, van merken als Apple en Bang & Olufsen. Toch weegt de inmiddels enorme naamsbekendheid van het bedrijf zwaar bij de consument. Sonos is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een compatibiliteit voor spraakbesturing. Zo kunnen de speakers worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld Alexa.

Makkelijk zelf aandelen Sonos kopen

Wil je zelf mogelijk aandelen van Sonos kopen? Dan is het handig om op zoek te gaan naar een voordelige broker met lage kosten en goede diensten. Ga je zelf actief aan de slag met jouw beleggingen? Of laat je het werk liever over aan een expert die voor je aan het handelen gaat met jouw kapitaal? Of wil je de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen en starten met een kleine (eventueel maandelijkse) inleg op een beleggingsrekening?

Maak snel een handige vergelijking tussen interessante brokers en vind de broker die bij je past. Het is bij sommige brokers zelfs mogelijk om het beleggen uit te proberen met fictief kapitaal. Webinars volgen om te leren beleggen? Ook dat is mogelijk! Verken nu de mogelijkheden en start met aandelen Sonos kopen zodra het bedrijf opent op de beurs.

Aandelen Sonos kopen
5 (100%) 5 votes