Aandelen Sonos kopen

aandelen sonos kopen

Aandelen Sonos kopen

Wil je gaan starten met beleggen? Dan valt er mogelijk winst te behalen met het aandelen Sonos kopen. Sonos kennen we als (Amerikaans) bedrijf uiteraard vanwege de enorm populaire draadloze speakers en een geluidsysteem voor in huis. Het bedrijf heeft aangekondigd de beurs op te willen gaan onder de naam SONO. In de maand april van 2018 werd voor het eerst gemeld dat het bedrijf het voornemen had de beurs op te gaan. Op dat moment was er het beeld van een mogelijke waardering van zo’n 2,5 tot wel 3 miljard Dollar.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Sonos kopen

Sonos is een relatief jong bedrijf dat binnen 16 jaar na de opstart van de onderneming een grote markt heeft weten te bereiken. Hoewel de speakers in eerste instantie voornamelijk werden gekocht door liefhebbers van gadgets en nieuwe technologie voor in huis, bereikte Sonos ook het grotere publiek. Dit vanwege de eenvoud waarmee men in huis verschillende speakers aan elkaar kan koppelen via een draadloos netwerk. Zo kan men overal in het gebouw de muziek aansturen vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Aandelen Sonos kopen houdt in dat je investeert in een bedrijf dat het voornemen heeft om meer en meer apparatuur te ontwikkelen, gericht op zowel de professionele markt als op de consument.

De risico’s van aandelen Sonos kopen

Bij het beleggen is uiteraard altijd sprake van een risico. Toch kan het aandelen Sonos kopen interessant zijn. Het bedrijf heeft te maken met flinke concurrentie op de markt, van merken als Apple en Bang & Olufsen. Toch weegt de inmiddels enorme naamsbekendheid van het bedrijf zwaar bij de consument. Sonos is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een compatibiliteit voor spraakbesturing. Zo kunnen de speakers worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld Alexa.

Makkelijk zelf aandelen Sonos kopen

Wil je zelf mogelijk aandelen van Sonos kopen? Dan is het handig om op zoek te gaan naar een voordelige broker met lage kosten en goede diensten. Ga je zelf actief aan de slag met jouw beleggingen? Of laat je het werk liever over aan een expert die voor je aan het handelen gaat met jouw kapitaal? Of wil je de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen en starten met een kleine (eventueel maandelijkse) inleg op een beleggingsrekening?

Maak snel een handige vergelijking tussen interessante brokers en vind de broker die bij je past. Het is bij sommige brokers zelfs mogelijk om het beleggen uit te proberen met fictief kapitaal. Webinars volgen om te leren beleggen? Ook dat is mogelijk! Verken nu de mogelijkheden en start met aandelen Sonos kopen zodra het bedrijf opent op de beurs.