Aandelen Stage Entertainment kopen

aandelen stage entertainment kopen

Aandelen Stage Entertainment kopen

Wie kent Joop van de Ende niet? Hij was (en is) mede verantwoordelijk voor een groot aantal producties van succesvolle musicals en heeft een enorm aantal shows op televisie geproduceerd en bedacht. Ook het bekende mediabedrijf Stage Entertainment is deels zijn eigendom. Door middel van het aandelen Stage Entertainment kopen investeer je dus in een interessant bedrijf dat immens populaire producties weet neer te zetten, die goed worden bezocht.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Stage Entertainment kopen, hoe staat het bedrijf er nu voor

Van den Ende maakte het bedrijf bekend met grote shows en producties in binnen- en buitenland. Het bedrijf richt zich met name op live shows en musicals en bezit eigen zalen voor de shows in Moskou, Milaan en Scheveningen in ons eigen land. In het jaar 1915 verkocht van den Ende al 60% van zijn eigen aandelen in het bedrijf, dat zo’n 3000 werknemers heeft in verschillende landen. Tijdens de release van zijn aandelen in dat jaar vertelde hij zijn resterende aandelen op korte termijn te willen verkopen. In de maand augustus van 2018 nam het Amerikaanse bedrijf Advance Publications alle aandelen over. Van den Ende heeft na lang beraad en onderzoek gekozen voor deze partij. Dit maakt het aandelen Stage Entertainment kopen bijzonder interessant.

Meer over Advance Publications en aandelen Stage Entertainment kopen

Met ruim 12,000 werknemers en een belang in Conde Nast en tv-zender Discovery heeft Advance Publications een indrukwekkende staat van dienst. Van de Ende blijft aan als Special Advisor wat betreft de koers van Stage Entertainment. Ook het Amsterdamse hoofdkantoor, van waaruit veel producties een podium vinden, blijft functioneren. Dit kantoor wordt geleid door Albert Verlinde. Stage Entertainment ontstond uit een fusie van Van den Ende Theaterproducties en Albert Verlinde Entertainment. Naar verwachting kan Verlinde zijn eigen koers blijven varen. Ook het bestaande personeel blijft aan. Wil je investeren in een gezond entertainment bedrijf dat nu dus ook stevig aanwezig zal zijn op de Amerikaanse entertainment markt? Dan is het aandelen Stage Entertainment kopen wellicht interessant.

Hoe kun je aandelen Stage Entertainment kopen?

Als volledige leek of als ervaren belegger is het investeren in Stage Entertainment een leuke optie om mogelijk winst te behalen met aandelen in de entertainment industrie in binnen- en buitenland. Kies voor een voordelige broker met goede diensten die bij je passen. Zelf beleggen of juist het werk voor je laten doen? Maak een onafhankelijke vergelijking (gratis uiteraard) tussen de brokers op de markt. Zo wordt aandelen Stage Entertainment kopen eenvoudig.