Aandelen Stage Entertainment kopen

aandelen stage entertainment kopen

Aandelen Stage Entertainment kopen

Wie kent Joop van de Ende niet? Hij was (en is) mede verantwoordelijk voor een groot aantal producties van succesvolle musicals en heeft een enorm aantal shows op televisie geproduceerd en bedacht. Ook het bekende mediabedrijf Stage Entertainment is deels zijn eigendom. Door middel van het aandelen Stage Entertainment kopen investeer je dus in een interessant bedrijf dat immens populaire producties weet neer te zetten, die goed worden bezocht.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Stage Entertainment kopen, hoe staat het bedrijf er nu voor

Van den Ende maakte het bedrijf bekend met grote shows en producties in binnen- en buitenland. Het bedrijf richt zich met name op live shows en musicals en bezit eigen zalen voor de shows in Moskou, Milaan en Scheveningen in ons eigen land. In het jaar 1915 verkocht van den Ende al 60% van zijn eigen aandelen in het bedrijf, dat zo’n 3000 werknemers heeft in verschillende landen. Tijdens de release van zijn aandelen in dat jaar vertelde hij zijn resterende aandelen op korte termijn te willen verkopen. In de maand augustus van 2018 nam het Amerikaanse bedrijf Advance Publications alle aandelen over. Van den Ende heeft na lang beraad en onderzoek gekozen voor deze partij. Dit maakt het aandelen Stage Entertainment kopen bijzonder interessant.

Meer over Advance Publications en aandelen Stage Entertainment kopen

Met ruim 12,000 werknemers en een belang in Conde Nast en tv-zender Discovery heeft Advance Publications een indrukwekkende staat van dienst. Van de Ende blijft aan als Special Advisor wat betreft de koers van Stage Entertainment. Ook het Amsterdamse hoofdkantoor, van waaruit veel producties een podium vinden, blijft functioneren. Dit kantoor wordt geleid door Albert Verlinde. Stage Entertainment ontstond uit een fusie van Van den Ende Theaterproducties en Albert Verlinde Entertainment. Naar verwachting kan Verlinde zijn eigen koers blijven varen. Ook het bestaande personeel blijft aan. Wil je investeren in een gezond entertainment bedrijf dat nu dus ook stevig aanwezig zal zijn op de Amerikaanse entertainment markt? Dan is het aandelen Stage Entertainment kopen wellicht interessant.

Hoe kun je aandelen Stage Entertainment kopen?

Als volledige leek of als ervaren belegger is het investeren in Stage Entertainment een leuke optie om mogelijk winst te behalen met aandelen in de entertainment industrie in binnen- en buitenland. Kies voor een voordelige broker met goede diensten die bij je passen. Zelf beleggen of juist het werk voor je laten doen? Maak een onafhankelijke vergelijking (gratis uiteraard) tussen de brokers op de markt. Zo wordt aandelen Stage Entertainment kopen eenvoudig.

Aandelen Stage Entertainment kopen
5 (100%) 14 votes