Aandelen Vinci kopen

Aandelen Vinci kopen: beleggen in de bouw

aandelen vinci kopenHoewel je wellicht nooit van Vinci als bedrijf hebt gehoord, is de kans enorm groot dat je tijdens bijvoorbeeld reizen door het buitenland een gebouw hebt betreden of in een kantoorpand bent geweest dat gebouwd is door Vinci. Vinci is een van oorsprong Frans bouwbedrijf. Maar niet zomaar een bouwbedrijf. Hoewel het bedrijf ruim 60% van de winst binnen haalt in het eigen land Frankrijk, weet Vinci tevens enorme opdrachten en projecten binnen te slepen op de internationale markt. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom zovelen kiezen voor het aandelen Vinci kopen. Voorbeelden van enorme opdrachten waar Vinci aan gewerkt heeft zijn onder andere de Kanaaltunnel en de bekende Pont de Normandie. Wil jij starten met het beleggen in de bouw sector? Dan kan investeren in Vinci een mooie mogelijkheid bieden.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


FitVermogen.nl
Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekening
Geen servicekosten en geen transactiekosten!

Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Bekijk tarieven >
Bekijk tarieven>


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer over aandelen Vinci kopen

Hoe zit het met de omzet van Vinci? Het antwoord op deze vraag is niet geheel onbelangrijk wanneer je nadenkt over aandelen Vinci kopen. Het bedrijf haalt ongeveer 85% van de totale omzet uit het plannen en uitvoeren van grote projecten in de bouw. Tevens is Vinci verantwoordelijk voor het exploiteren van zaken zoals parkeergarages, maar ook tolwegen en vliegtuigbanen. Uiteraard is Vinci hierbij verantwoordelijk voor het onderhoud. De winst die voortvloeit uit deze activiteiten ligt bijna dubbel zo hoog als die van de bouwdivisie van het bedrijf. Wil je aandelen Vinci kopen? Dan kies je voor een bedrijf dat in de komende jaren vooral verder wil groeien in Azië en Latijns-Amerika. Hiermee wil het bedrijf een grote sprong naar nog meer inkomsten maken.

Aandelen Vinci kopen via een voordelige broker

Natuurlijk is er ook bij het beleggen in een sterk bedrijf en aandelen Vinci kopen nooit een gegarandeerd rendement. Toch kun je zelf invloed uitoefenen op een mogelijk gezonde ‘winst’ bij het beleggen. Dit doe je door te kiezen voor een zo voordelig mogelijke online broker. Aandelen Vinci kopen via een broker met lage transactiekosten houdt in dat er minder kosten van jouw beleggingen worden afgehaald. Besteed wat tijd aan het vergelijken van online brokers. Op Allesoveraandelen.com kun je snel een vergelijking maken tussen de brokers op de markt. Zo kun je kiezen voor het beleggen in beheer, het beleggen middels een (kleiner) maandelijks bedrag, of voor het volledig zelfstandig beleggen via een broker. Ook is het bij sommige brokers mogelijk om met nepgeld het beleggen uit te proberen. Zo kun je bekijken of aandelen Vinci kopen bij je past.

Aandelen Vinci kopen
5 (100%) 16 votes