Aandelen Volkswagen kopen

Aandelen Volkswagen kopen: beleggen in Duitse aandelen

aandelen volkswagen kopenOok in ons land is het aandelen Volkswagen kopen populair onder zowel beginnende beleggers als bij ervaren handelaren in aandelen. Nog steeds is het van oorsprong Duitse automerk de grootste fabrikant van auto’s in Europa en tevens het meest bekende automerk in Nederland. Auto’s van Volkswagen hebben een goede reputatie wat betreft de gebruikte techniek en veiligheid. Daarmee is het investeren in aandelen Volkswagen interessant. VW oftewel Volkswagen maakt deel uit van het moederbedrijf met de naam Volkswagen AG. Andere automerken die hier deel van uitmaken zijn bijvoorbeeld Bentley, Scania en Audi en Lamborghini. Heb je interesse in de markt van de techniek of wil je simpelweg investeren in aandelen van een sterk automerk? Dan is aandelen Volkswagen kopen wellicht een goede keuze voor jouw.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer over aandelen Volkswagen kopen en het bedrijf

Volkswagen is bij velen van ons bekend als producent van de iconische Volkswagen Kever. Deze auto werd pas na de Tweede Wereldoorlog in productie genomen door het bedrijf en werd enorm populair, met name in Europa. Na de oprichting van Volkswagen in het jaar 1938 was in eerste instantie de klassieke T-Ford auto het grootste succes van het bedrijf op de automarkt. De Kever verbrak dit record met een zeer hoge verkoop in 1972. Aandelen Volkswagen kopen betekent deel uitmaken van een bedrijf dat met twee auto modellen in de ranglijst van de meest verkochte auto’s ooit staat. Dit zijn de Kever en de Volkswagen Golf, een compacte en snelle auto die zowel in de stad als op de grote weg goede prestaties levert.

Zelf beleggen en aandelen Volkswagen kopen via een online broker

De aandelen van het bedrijf Volkswagen worden met name vanuit de Duitse DAX Beurs verhandeld. Deze beurs bevindt zich in de stad Frankfurt. Uiteraard is aandelen Volkswagen kopen tevens mogelijk op de beurzen van Londen, de Verenigde Staten en op de beurs van Amsterdam. Ook na het schandaal met de emissie software in de auto’s van Volkswagen zijn en blijven de aandelen Volkswagen het goed doen. Uiteraard was er in eerste instantie een daling te zien op de beurs. Tegenwoordig is het aandelen Volkswagen kopen weer populair.

Een online broker kiezen voor het aandelen Volkswagen kopen

Bekijk de vele mogelijkheden, welkomstaanbiedingen en transactiekosten bij de online brokers via Allesoveraandelen.com. Hier maak je snel een vergelijking wat betreft de diensten van de brokers op de markt. Doe je voordeel met duidelijke informatie en kies snel voor de beste broker voor jou voor het aandelen Volkswagen kopen.