Aandelen Volkswagen kopen

Aandelen Volkswagen kopen: beleggen in Duitse aandelen

aandelen volkswagen kopenOok in ons land is het aandelen Volkswagen kopen populair onder zowel beginnende beleggers als bij ervaren handelaren in aandelen. Nog steeds is het van oorsprong Duitse automerk de grootste fabrikant van auto’s in Europa en tevens het meest bekende automerk in Nederland. Auto’s van Volkswagen hebben een goede reputatie wat betreft de gebruikte techniek en veiligheid. Daarmee is het investeren in aandelen Volkswagen interessant. VW oftewel Volkswagen maakt deel uit van het moederbedrijf met de naam Volkswagen AG. Andere automerken die hier deel van uitmaken zijn bijvoorbeeld Bentley, Scania en Audi en Lamborghini. Heb je interesse in de markt van de techniek of wil je simpelweg investeren in aandelen van een sterk automerk? Dan is aandelen Volkswagen kopen wellicht een goede keuze voor jouw.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Volkswagen kopen en het bedrijf

Volkswagen is bij velen van ons bekend als producent van de iconische Volkswagen Kever. Deze auto werd pas na de Tweede Wereldoorlog in productie genomen door het bedrijf en werd enorm populair, met name in Europa. Na de oprichting van Volkswagen in het jaar 1938 was in eerste instantie de klassieke T-Ford auto het grootste succes van het bedrijf op de automarkt. De Kever verbrak dit record met een zeer hoge verkoop in 1972. Aandelen Volkswagen kopen betekent deel uitmaken van een bedrijf dat met twee auto modellen in de ranglijst van de meest verkochte auto’s ooit staat. Dit zijn de Kever en de Volkswagen Golf, een compacte en snelle auto die zowel in de stad als op de grote weg goede prestaties levert.

Zelf beleggen en aandelen Volkswagen kopen via een online broker

De aandelen van het bedrijf Volkswagen worden met name vanuit de Duitse DAX Beurs verhandeld. Deze beurs bevindt zich in de stad Frankfurt. Uiteraard is aandelen Volkswagen kopen tevens mogelijk op de beurzen van Londen, de Verenigde Staten en op de beurs van Amsterdam. Ook na het schandaal met de emissie software in de auto’s van Volkswagen zijn en blijven de aandelen Volkswagen het goed doen. Uiteraard was er in eerste instantie een daling te zien op de beurs. Tegenwoordig is het aandelen Volkswagen kopen weer populair.

Een online broker kiezen voor het aandelen Volkswagen kopen

Bekijk de vele mogelijkheden, welkomstaanbiedingen en transactiekosten bij de online brokers via Allesoveraandelen.com. Hier maak je snel een vergelijking wat betreft de diensten van de brokers op de markt. Doe je voordeel met duidelijke informatie en kies snel voor de beste broker voor jou voor het aandelen Volkswagen kopen.