Aandelen Xiaomi kopen

Aandelen Xiaomi kopen: investeer jij in dit Chinese bedrijf?

aandelen xiaomi kopenNaar verwachting kun je aandelen Xiaomi kopen vanaf de tweede helft van 2018. Dit van oorsprong Chinese bedrijf is de vijfde grootste producent van smartphones. Hiermee hoort Xiaomi thuis in de rij grote namen als Huawei, Apple, Oppo en Samsung. Met name in het land India is Xiaomi de grootste leverancier van zaken als camera’s, bewakingsproducten en smartphones. Met sterke producten met scherpe prijzen heeft het bedrijf hier naam veroverd op de elektronicamarkt.

Beleggen kan je doen met o.a. deze aanbieders:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom is aandelen Xiaomi kopen snel mogelijk?

Naar alle waarschijnlijkheid wil het bedrijf met het bieden van de mogelijkheid tot aandelen Xiaomi kopen zo’n 50 miljard Dollar bij elkaar krijgen. Sommige bronnen spreken zelfs van een beoogd doel van 100 miljard. Wat het uiteindelijke doel wordt is nog even afwachten. Wel is duidelijk dat het kopen van aandelen in dit bedrijf behoorlijk interessant kan zijn voor beleggers. Xiaomi breidde onlangs uit van China naar India en is recentelijk gestart met de verkoop van producten in Spanje. Dit is het eerste West-Europese land waarin Xiaomi actief handelt. Met de beursgang wil het bedrijf verder groeien en uitbreiden naar meer Europese landen. Aandelen Xiaomi kopen is zeker het overwegen waard.

Zelf aandelen Xiaomi kopen, hoe doe je dat?

Wanneer Xiaomi de beurs op gaat is het belangrijk om snel te handelen, wanneer je in wilt stappen en aandelen wilt kopen. De goede naam van het bedrijf, gekoppeld aan relatief lage prijzen voor de smartphones zou kunnen zorgen voor een interessante groei op de Europese markt. Wil je er op tijd bij zijn en aandelen Xiaomi kopen? Dan kun je nu al op zoek gaan naar een goede online broker met lage tarieven en kosten. Ben je niet bekend met het handelen in aandelen en wil je dit uitproberen? Op Allesoveraandelen.com vergelijk je alle online brokers snel en eenvoudig, op basis van onafhankelijke informatie.

Kies jouw broker voor het aandelen Xiaomi kopen

Wil je eerst rustig oefenen met het aankopen van aandelen met nepgeld? Of wil je jouw geld in beheer laten beleggen? Je vind jouw ideale online broker via Allesoveraandelen.com. Bekijk de mogelijkheden bij brokers zoals Binck en een groot aanbod aan andere aanbieders van het beleggen tegen lage kosten. In sommige gevallen kun je zelfs gebruik maken van een leuke aanbieding wanneer je start met het beleggen. Denk hierbij aan tijdelijke acties waarbij je geen transactiekosten betaalt voor een bepaalde tijd. Doe hier je voordeel mee en vergroot jouw rendement!

Aandelen Xiaomi kopen
5 (100%) 19 votes