Aandelen Kuaishou Technology kopen

 

Aandelen Kuaishou Technology kopenHet wordt binnenkort mogelijk om aandelen Kuaishou Technology te kopen. Het Chinese bedrijf gaat naar de beurs in Hongkong. Het wil 5,4 miljard dollar ophalen met de beursgang. Kuaishou Technology is ontwikkelaar van Kuaishou, in 2018 nog de meest gedownloade app in de App Store en Google Play. Het belooft overigens de grootste Chinese beursgang sinds 2019 te worden.

Aandelen Kuaishou Technology kopen, bedrijf wil 5,4 miljard ophalen

De Chinese internetgigant Tencent heeft een belang van ruim twintig procent in Kuaishou Technology. Het op de beurs in Amsterdam actieve Prosus geldt weer als grootaandeelhouder van Tencent. Prosus heeft een belang van 31 procent. Aandelen Kuaishou Technology kopen betekent dus alsnog aandelen kunnen kopen van een Chinese onderneming. Want de voorgenomen beursgang van Alipay van gigant Alibaba werd door de Chinese overheid onlangs van tafel geveegd. Vervolgens verdween roerganger Jack Ma maandenlang van de radar en kregen zowel Alibaba als Tencent een boete opgelegd vanwege het overtreden van de mededingingswetgeving.

Platform om video’s op te nemen en te delen

Kuaishou is dus een Chinese social media app die in 2011 overigens begon al GIF Kuaishou. Het lanceerde een app om GIF-figuurtjes te maken en delen. In 2012 gooide Kuaishou Technology het over een andere boeg en werd het een platform om video’s op te nemen en te delen. De video’s kun je vervolgens opleuken met allerlei visuele effecten, filters en muziekclips en delen via een speciale app. Kuaishou kan de video’s verspreiden op basis van voorkeuren, volger en klikgeschiedenis.

Doe je voordeel met de informatie hier op AllesOverAandelen.com

Aandelen Kuaishou Technology kopen doe je nooit voor je op deze website alle informatie over aandelen en beleggen tot je genomen hebt. Ga je handelen in aandelen, dan is het maar beter om voldoende kennis te hebben. Transparant is de aandelenwereld namelijk niet en de term kennis is macht gaat zeker op voor deze wereld. Op AllesoverAandelen.com vind je een overzicht van de brokers, vind je de koersen, speel je het beursspel en kun je oefenen in beleggen door eerst met fictief geld te spelen. Ook is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

In 2019 waren er liefst 200 miljoen dagelijkse gebruikers

Kuaishou Technology vierde in 2013 al een mijlpaal toen 100 miljoen mensen elke dag opnieuw gebruik bleken te maken van de app. In 2019 was dat aantal verdubbeld. Toch volgde in dat jaar een reorganisatie. De machtshebbers binnen Kuaishou Technology waren namelijk van mening dat de groei te langzaam verliep. In dat kader werd in 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met e-commercebedrijf JD.com. Ondertussen mislukte het avontuur met een andere app, Zynn. Deze app die sterke gelijkenissen vertoonde met TikTok werd door Google in de ban gedaan na het ongeoorloofd plaatsen en delen van video’s.

In 2021 wordt aandelen Kuaishou Technology kopen mogelijk. Koop echter geen aandelen voor je de belangrijkste informatie die je elders op deze website vindt nader bestudeerd hebt.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.