Aandelen Lordstown kopen of verkopen

aandelen Lordstown kopen of verkopen

Lordstown is een Amerikaanse autofabrikant van elektrische voertuigen. Er wordt op dit moment koortsachtig gewerkt aan de realisatie van de Lordstown Endurance. Dat moet namelijk de eerste elektrische pick-up worden. Haast is geboden, want Ford met de F-150 en Tesla met de Cybertruck zitten het jonge bedrijf op de hielen. Voor je nou besluit Lordstown aandelen te kopen of verkopen, raadpleeg je eerst alle beschikbare informatie over beleggen en aandelen elders op dit platform.

Koop of verkoop aandelen Lordstown via een broker:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk. Dit omdat het bedrijf fuseerde met een SPAC bedrijf in de vorm van DreamPeak Holdings. De aandelen worden onder de aanduiding RIDE verkocht en met de fusie en dus de beursgang wordt de waarde van Lordstown geschat op 1,6 miljard dollar. Lordstown is een nog jong bedrijf dat pas in 2018 opgericht werd. Oprichter was Steve Burn, de voormalige chef van de Workhorse Group.  In 2019 nam Lordstown de voormalige fabriek van General Motors over na een deal met General Motors. General Motors leende Lordstown in dat kader 40 miljoen dollar. Lordstown verwierf ook de rechten op de Workhorse W-15 pick-up truck. Op het ontwerp is de eigen techniek van Lordstown toegepast. Dat moet dus straks de eerste elektrische pick-up worden. Lordstown claimt dat er al 20.000 exemplaren van de pick-up besteld zijn ondertussen.

Moet een stevige concurrent worden van Tesla en Nikola

In 2020 investeerde General Motors nog eens 75 miljoen dollar in Lordstown. In ruil kreeg het een zetel in de Raad van Bestuur en neemt het Lordstown op in de Tier1 toeleveringsketen. Door deze deal is het de verwachting dat Lordstown serieus de concurrentie aan kan gaan met Tesla en Nikola. In dat kader liet het bedrijf al weten voor eind 2021 1500 nieuwe medewerkers aan te willen nemen. Op dit moment gaat alle aandacht uit naar de Endurance dus, de pick-up truck met vierwielaandrijving. Het is de bedoeling dat bij elk wiel een elektromotor of hubmotion komt. Er wordt gewerkt met een 4 wiel aangedreven naafmotorsysteem. Dit om de hoeveelheid bewegende delen zonder wiel axels of transmissie te verminderen.

Op weg naar een bloeiende toekomst

Haast is daarbij dus geboden voor Lordstown dat een bloeiende toekomst voor zich lijkt te hebben. Door je eerst elders op dit platform goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, kom je straks goed beslagen ten ijs. Pas dan is aandelen Lordstown kopen of verkopen ook een optie. Op dit platform kun je gratis een online cursus beleggen volgen en eerst gratis en met fictief geld beleggen om het spel zo onder de knie te krijgen. De beleggingswereld is niet transparant en complex. Zonder achtergrondkennis is de kans op succes gewoon klein.