Aandelen Lordstown kopen of verkopen

aandelen Lordstown kopen of verkopen

Lordstown is een Amerikaanse autofabrikant van elektrische voertuigen. Er wordt op dit moment koortsachtig gewerkt aan de realisatie van de Lordstown Endurance. Dat moet namelijk de eerste elektrische pick-up worden. Haast is geboden, want Ford met de F-150 en Tesla met de Cybertruck zitten het jonge bedrijf op de hielen. Voor je nou besluit Lordstown aandelen te kopen of verkopen, raadpleeg je eerst alle beschikbare informatie over beleggen en aandelen elders op dit platform.

Koop of verkoop aandelen Lordstown via een broker:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk. Dit omdat het bedrijf fuseerde met een SPAC bedrijf in de vorm van DreamPeak Holdings. De aandelen worden onder de aanduiding RIDE verkocht en met de fusie en dus de beursgang wordt de waarde van Lordstown geschat op 1,6 miljard dollar. Lordstown is een nog jong bedrijf dat pas in 2018 opgericht werd. Oprichter was Steve Burn, de voormalige chef van de Workhorse Group.  In 2019 nam Lordstown de voormalige fabriek van General Motors over na een deal met General Motors. General Motors leende Lordstown in dat kader 40 miljoen dollar. Lordstown verwierf ook de rechten op de Workhorse W-15 pick-up truck. Op het ontwerp is de eigen techniek van Lordstown toegepast. Dat moet dus straks de eerste elektrische pick-up worden. Lordstown claimt dat er al 20.000 exemplaren van de pick-up besteld zijn ondertussen.

Moet een stevige concurrent worden van Tesla en Nikola

In 2020 investeerde General Motors nog eens 75 miljoen dollar in Lordstown. In ruil kreeg het een zetel in de Raad van Bestuur en neemt het Lordstown op in de Tier1 toeleveringsketen. Door deze deal is het de verwachting dat Lordstown serieus de concurrentie aan kan gaan met Tesla en Nikola. In dat kader liet het bedrijf al weten voor eind 2021 1500 nieuwe medewerkers aan te willen nemen. Op dit moment gaat alle aandacht uit naar de Endurance dus, de pick-up truck met vierwielaandrijving. Het is de bedoeling dat bij elk wiel een elektromotor of hubmotion komt. Er wordt gewerkt met een 4 wiel aangedreven naafmotorsysteem. Dit om de hoeveelheid bewegende delen zonder wiel axels of transmissie te verminderen.

Op weg naar een bloeiende toekomst

Haast is daarbij dus geboden voor Lordstown dat een bloeiende toekomst voor zich lijkt te hebben. Door je eerst elders op dit platform goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, kom je straks goed beslagen ten ijs. Pas dan is aandelen Lordstown kopen of verkopen ook een optie. Op dit platform kun je gratis een online cursus beleggen volgen en eerst gratis en met fictief geld beleggen om het spel zo onder de knie te krijgen. De beleggingswereld is niet transparant en complex. Zonder achtergrondkennis is de kans op succes gewoon klein.