Aandelen Lordstown kopen of verkopen

aandelen Lordstown kopen of verkopen

Lordstown is een Amerikaanse autofabrikant van elektrische voertuigen. Er wordt op dit moment koortsachtig gewerkt aan de realisatie van de Lordstown Endurance. Dat moet namelijk de eerste elektrische pick-up worden. Haast is geboden, want Ford met de F-150 en Tesla met de Cybertruck zitten het jonge bedrijf op de hielen. Voor je nou besluit Lordstown aandelen te kopen of verkopen, raadpleeg je eerst alle beschikbare informatie over beleggen en aandelen elders op dit platform.

Koop of verkoop aandelen Lordstown via een broker:

Omschrijving

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk

Aandelen Lordstown kopen of verkopen is al mogelijk. Dit omdat het bedrijf fuseerde met een SPAC bedrijf in de vorm van DreamPeak Holdings. De aandelen worden onder de aanduiding RIDE verkocht en met de fusie en dus de beursgang wordt de waarde van Lordstown geschat op 1,6 miljard dollar. Lordstown is een nog jong bedrijf dat pas in 2018 opgericht werd. Oprichter was Steve Burn, de voormalige chef van de Workhorse Group.  In 2019 nam Lordstown de voormalige fabriek van General Motors over na een deal met General Motors. General Motors leende Lordstown in dat kader 40 miljoen dollar. Lordstown verwierf ook de rechten op de Workhorse W-15 pick-up truck. Op het ontwerp is de eigen techniek van Lordstown toegepast. Dat moet dus straks de eerste elektrische pick-up worden. Lordstown claimt dat er al 20.000 exemplaren van de pick-up besteld zijn ondertussen.

Moet een stevige concurrent worden van Tesla en Nikola

In 2020 investeerde General Motors nog eens 75 miljoen dollar in Lordstown. In ruil kreeg het een zetel in de Raad van Bestuur en neemt het Lordstown op in de Tier1 toeleveringsketen. Door deze deal is het de verwachting dat Lordstown serieus de concurrentie aan kan gaan met Tesla en Nikola. In dat kader liet het bedrijf al weten voor eind 2021 1500 nieuwe medewerkers aan te willen nemen. Op dit moment gaat alle aandacht uit naar de Endurance dus, de pick-up truck met vierwielaandrijving. Het is de bedoeling dat bij elk wiel een elektromotor of hubmotion komt. Er wordt gewerkt met een 4 wiel aangedreven naafmotorsysteem. Dit om de hoeveelheid bewegende delen zonder wiel axels of transmissie te verminderen.

Op weg naar een bloeiende toekomst

Haast is daarbij dus geboden voor Lordstown dat een bloeiende toekomst voor zich lijkt te hebben. Door je eerst elders op dit platform goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, kom je straks goed beslagen ten ijs. Pas dan is aandelen Lordstown kopen of verkopen ook een optie. Op dit platform kun je gratis een online cursus beleggen volgen en eerst gratis en met fictief geld beleggen om het spel zo onder de knie te krijgen. De beleggingswereld is niet transparant en complex. Zonder achtergrondkennis is de kans op succes gewoon klein.

Vond je dit nuttig?