Aandelen Lucas Bols kopen

Met aandelen Lucas Bols kopen, koop je aandelen van het oudste distilleerderijmerk ter wereld. Lucas Bols werd opgericht in 1575, toen nog als ’t Lootsje in Amsterdam. Aandelen Lucas Bols aanschaffen was al eerder mogelijk. Recentelijk echter werden opnieuw aandelen op de markt gebracht, nu om een Amerikaans/Mexicaans bedrijf over te kunnen nemen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Opnieuw aandelen Lucas Bols kopen

De laatste uitgave van aandelen had alles te maken met de overname van Tequila Partida. Dit Mexicaans/Amerikaanse bedrijf dat zich heeft toegelegd op de productie van tequila. En niet zomaar tequila overigens, maar tamelijk dure drank. Voor een flesje Tequila Partida betaal je namelijk zomaar 375 dollar. De recente uitgave van aandelen leverde Lucas Bols een bedrag van 29 miljoen euro op. Er werden namelijk 2,5 miljoen aandelen Lucas Bols verkocht tegen een prijs van 11,58 euro per stuk.

Zorg voor voldoende kennis van zaken voor aandelen Lucas Bols kopen aan de orde is

Aandelen Lucas Bols aanschaffen kan dus best aantrekkelijk zijn. Weet echter wel wat je doet en zorg dat je voor je aandelen Lucas Bols gaat kopen dat je over voldoende kennis van zaken beschikt over aandelen en beleggen.  Die informatie kun je hier op AllesOverAandelen.com opdoen. Je leest hier namelijk alles over aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers. Je kunt deelnemen aan een gratis online cursus beleggen om de handel in aandelen zo goed onder de knie te krijgen. Het vergroot de kans op rendement.

Hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam

Lucas Bols werd zoals gesteld opgericht in 1575. Het hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam. Lucas Bols is specialist in het produceren, distribueren, verkopen en vermarkten van alcoholische dranken. Lucas Bols heeft verschillende merken in de portfolio in de vorm van onder meer Bols, Galliano, Vaccari, Pisang Ambon en Gold Strike.  Daarnaast biedt Bols een groot aantal Nederlandse jenevers en likeuren. Het is bekend dat Bols elk jaar rond de drie miljoen kisten produceert en dat de jaarlijkse opbrengst rond de 95 miljoen euro bedraagt.

Lucas Bols stuwde het bedrijf naar grote hoogte

Hoewel de onderneming in 1575 al werd opgericht, werd Lucas Bols zelf in 1652 geboren Hij vierde meteen grote successen in de Gouden Eeuw en stuwde de onderneming op in de vaart der volkeren. Aandelen Lucas Bols kopen kan dus best aan aantrekkelijke optie zijn. Mits je eerst van deze website maar voldoende informatie opdoet. Het vergroot namelijk de kans op rendement.