Aandelen Marqeta kopen

Aandelen Marqeta kopen

Op de Nasdaq koop je sinds enige tijd onder de aanduiding MQ aandelen van fintech bedrijf Marqeta. Met de beursgang was een marktkapitalisatie van 16 miljard gemoeid. Marqeta is de zoveelste fintech onderneming die een beursgang maakt. De laatste is het ook niet, want nu al is bekend dat ook de aandelen SoFi en Robinhood Markets ook op de beurs verhandeld gaan worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Marqeta kopen is investeren in een bekende aanbieder van betaalpassen en prepaidkaarten

Aandelen Marqeta kopen betekent investeren in een fintech bedrijf. Het biedt klanten de mogelijkheid om merkbetaalpassen en prepaidkaarten te maken. Marqeta heeft een aantal bekende klanten met onder meer de bezorgers van DoorDash Inc, Square Inc en achteraf betaalservice Klarna uit Zweden.

Zorg dat je voldoende kennis van zaken hebt

Staat aandelen Marqeta kopen bij jou op de agenda? Dan is het wel zaak eerst voldoende kennis te vergaren over alles wat met  aandelen en beleggen te maken heeft.  Alleen als je over voldoende kennis beschikt, is de kans op een leuk rendement aanwezig. Beleggen is zo gemakkelijk nog niet. Lees dus eerst goed de informatie op deze website over de beurskoersen en de brokers en leer hoe je als beginner te werk kunt gaan op de beurs.

Zeer succesvol 2020 met grote omzetgroei

Marqeta kon terugkijken op een uitstekend 2020. De omzet groeide gestaag door naar 290,3 miljoen dollar. Ondertussen heeft Marqeta al 320 miljoen kaarten uitgegeven. Bepaald geen kleine jongen meer dus.  De onderneming is met het hoofdkwartier gevestigd in Oakland, waar het ook het levenslicht zag in 2010. Aan de wieg van de succesvolle onderneming stond Jason Gardner.

Het platform is waar alles om draait

Grote kracht van Marqeta is het platform dat het biedt. Bedrijven kunnen daar op eenvoudige wijze hun eigen betalingsprogramma’s op maat maken en beheren. Ook kunnen ze er ervaringen delen om zo nieuwe manieren van werken te stimuleren en ontwikkelen. Marqeta is behalve in de Verenigde Staten ook actief in Canada, Europa en Australië,  Na de succesvolle beursgang wil de onderneming haar positie verstevigen op alle continenten waar het actief is.