Aandelen McAfee kopen

Aandelen McAfee kopen
Aandelen McAfee kopen

Iedereen kent vast en zeker wel McAfee. En dus is aandelen McAfee kopen een kleine stap. Als het goed is moet aandelen McAfee kopen straks mogelijk zijn. Met de beursgang moeten onder andere delen van de schulden afbetaald worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen McAfee kopen helpt het bedrijf de schuldenlast terug te dringen

McAfee is duidelijk in wat het wil met de beursgang; een bedrag van zo rond de 814 miljoen dollar ophalen. Daarvoor gaat het 31 miljoen aandelen uitgeven en leveren de verkopende aandeelhouders ook nog eens zes miljoen aandelen. Een aandeel moet tussen de 19 en 22 dollar kosten. De beursgang moet McAfee een waardering van 9,5 miljard dollar geven. Voor wie het niet weet, McAfee levert vooral antivirussoftware, en dat al vanaf de tachtiger jaren. Oprichter van de onderneming was de excentrieke John McAfee, die het bedrijf overigens al in 1994 verliet. Hij deed zijn aandelen over aan een andere gigant, Intel. Intel betaalde 7,6 miljard dollar voor McAfee, dat in 2011 overigens van Wall Street verdween en dus al eens eerder actief was op de beurs.

Geen goed huwelijk tussen Intel en McAfee

Hoewel de verwachtingen hooggespannen waren, was er van een goed huwelijk tussen Intel en McAfee nooit sprake. Daarom verkocht Intel McAfee al redelijk snel weer, aan TPG om precies te zijn. Dat legde nu 4,2 miljard dollar neer, inclusief de schulden. TPG acht de tijd rijp om het belang in McAfee te gelde te maken en ook dat is een van de redenen waarom McAfee naar de beurs gaat. Dat doet het zeker ook vanwege de successen die andere techbedrijven ondertussen op de beurs vieren. McAfee wil met het kapitaal dat opgehaald wordt vooral eerst de schulden aflossen. Want de cijfers waren de afgelopen jaren minder rooskleurig. Zo werd in 2019 op een omzet van 2,6 miljard liefst 236 miljoen verlies geleden.

McAfee staat nog steeds voor uitstekende beveiliging

McAfee is ondanks dat nog steeds een stabiele onderneming dat zich hoofdzakelijk heeft toegelegd op de beveiliging van computers en computernetwerken, iets dat het al vanaf 1987 al doet. John McAfee stond als oprichter tot 1994 aan het roer. McAfee ging na een fusie met Network General en PGP eerst McAfee Associates heten. Vanuit die hoedanigheid nam het in 1998 de Engelse antivirussoftware producent dr. Solomon over. Vervolgens gingen zowel PGP en Network General op eigen benen verder en veranderde de naam McAfee Associates weer in McAfee.

Doe eerst de nodige kennis op

Nog steeds doen wereldwijd mensen een beroep op McAfee om zeker ook thuis de computers en de netwerken te beveiligen. Dat uit zich in onder andere het Security Center, Virus Scan, Personal Firewall, Privacy Center, Spamkiller, Anti Spyware en Quickclean. Het zijn stuk voor stuk producten die de veiligheid waarborgen. Voor je nou aandelen McAfee gaat kopen, is het verstandig eerst alle mogelijke informatie elders hier op Alles over Aandelen.com tot je te nemen. Je kunt er een gratis beursspel spelen of de gratis cursus online beleggen volgen. De brokers worden besproken net als de verschillende beurzen en aandelen. Pas als je die info tot je genomen hebt, pas dan kun je eventueel aandelen McAfee kopen. Want je moet wel van de hoed en de rand weten voor je in de aandelen gaat.