Aandelen MeinAuto kopen

Aandelen MeinAuto kopen

MeinAuto wil snel naar de beurs. Daarmee gaat de Duitse onderneming in de voetsporen treden van het eveneens Duitse Auto1 en het Britse Cazoo. Ook zij waagden nog niet heel erg lang geleden de gang naar de beurs, en dat bepaald niet zonder succes. Het bedrijf is bekend van de website meinauto.de en kan omschreven worden als een prijsvergelijkingsportaal van nieuwe Duitse auto’s.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen MeinAuto kopen: bedrijf heeft groeipotentie

Het gaat prima met MeinAuto, dat zelfs in het toch allesbehalve rooskleurige jaar 2020 toch maar mooi even 39.000 nieuwe auto’s wist te verkopen. Daardoor kon het onder de streep een brutowinst van 38 miljoen euro noteren. Daarmee was MeinAuto een van de weinige startende ondernemingen die in deze specifieke online branche zwarte cijfers kon schrijven. Het tekent meteen de potentie van de onderneming. Aandelen MeinAuto kopen moet nog in 2021 een optie worden aan de beurs in Frankfurt.

Check eerst de informatie die je vindt op allesoveraandelen.com

Voor aandelen MeinAuto kopen echt aan de orde is, is het verstandig om eerst informatie over beleggen en aandelen tot je te nemen. Dat kan prima hier op de website, waar je alles leert over brokers, beurskoersen en waar je als beginnend belegger risicoloos en fictief geld kunt beleggen, om het zo goed onder de knie te krijgen. Want alleen als je kennis van zaken hebt, is er een reële kans op een leuk rendement.

Schulden oplossen en verder uitbreiden

De mensen achter MeinAuto zijn bescheiden en hopen met de beursgang 150 miljoen euro op te halen. Experts echter, denken aan een veel hogere opbrengst en hangen nu al een prijskaartje aan de onderneming van rond de 2 miljard euro. Met het opgehaalde geld wil MeinAuto in eerste instantie schulden aflossen en wil het de expansiedrift verder handen en voeten geven. Want bij MeinAuto is men nog lang niet klaar.

Vergelijkingsportaal voor nieuwe Duitse auto’s

MeinAuto is een vergelijkingsportaal voor Duitse nieuwe auto’s. Het hoofdkantoor van MeinAuto vind je in Keulen. Op de website meinauto.de kun je de prijzen van nieuwe auto’s van 35 automerken met elkaar vergelijken. Bezoekers van de website kunnen nieuwe auto’s configureren op het portaal en krijgen een prijsvergelijking en meteen ook aanbiedingen van Duitse autodealers.

Aandelen MeinAuto kopen is investeren in een onderneming die duidelijk groeipotentie heeft. Check wel eerst de informatie op deze website. Daar heb je namelijk echt veel aan.