Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen? Het wordt binnen afzienbare tijd mogelijk op de beurs in het Duitse Frankfurt. De plannen voor een beursgang waren er al veel langer, eindelijk worden ze nu dan concreet. Voor de begeleiding van de beursgang huurde Mister Spex de gerenommeerde bedrijven Berenberg en Jefferies in.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Mister Spex kopen op de beurs in Frankfurt

Mister Spex geeft voor 300 miljoen nieuwe aandelen uit. Daarmee zou de waardering van deze Duitse onderneming op ongeveer 1 miljard komen te liggen. De bedoeling is dat de Duitse onderneming met de opbrengt nog meer winkels gaat openen in met name Duitsland maar ook in andere Europese landen. Mister Spex werd in 2007 opgericht, in eerste instantie puur als een online brillenwinkel. In 2016 echter, opende het een fysieke winkel in Berlijn, de plaats waar je ook het hoofdkwartier van Mister Spex vindt. Ondertussen is de opticienketen actief in tien landen en heeft het al meer dan veertig fysieke winkels.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Aandelen Mister Spex kopen kan best een interessante optie zijn. Voor je echter serieus gaat beleggen is het goed zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over aandelen en beleggen. Het maakt de kans op rendement namelijk groter. Op deze website lees je alles over aandelen en beurskoersen en eveneens over de onmisbare brokers. Ook kun je gratis leren beleggen, zonder meteen al financiële risico’s te lopen. Heel verstandig dus om eerst al die informatie tot je te nemen, voor aandelen Mister Spex kopen echt concreet wordt.

Een van de grootste online opticiens van Europa

Aandelen van de Duitse onderneming kopen betekent investeren in een van de grootste online opticiens van Europa. Core business is de verkoop van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Mister Spex staat bekend om de zogenaamde multi-chanel aanpak. Dat houdt concreet in dat het bedrijf innig samenwerkt met in Duitsland zo rond de 500 partner opticiens. Deze partners leveren die diensten die Mister Spex niet zelf kan verzorgen. Je kunt daarbij denken aan oogmetingen en het passen van brillen.

Kans op rendement wordt zo groter

Aandelen Mister Spex kopen en aandelen kopen in het algemeen kan zeer interessant zijn. Verdiep je echter wel eerst in de materie alvorens je zaken doet. Alleen met parate kennis is de kans op rendement aanwezig. Zonder enige kennis van zaken kan het avontuur dat beleggen heet wel eens een zeer korte vreugde zijn.