Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen? Het wordt binnen afzienbare tijd mogelijk op de beurs in het Duitse Frankfurt. De plannen voor een beursgang waren er al veel langer, eindelijk worden ze nu dan concreet. Voor de begeleiding van de beursgang huurde Mister Spex de gerenommeerde bedrijven Berenberg en Jefferies in.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Mister Spex kopen op de beurs in Frankfurt

Mister Spex geeft voor 300 miljoen nieuwe aandelen uit. Daarmee zou de waardering van deze Duitse onderneming op ongeveer 1 miljard komen te liggen. De bedoeling is dat de Duitse onderneming met de opbrengt nog meer winkels gaat openen in met name Duitsland maar ook in andere Europese landen. Mister Spex werd in 2007 opgericht, in eerste instantie puur als een online brillenwinkel. In 2016 echter, opende het een fysieke winkel in Berlijn, de plaats waar je ook het hoofdkwartier van Mister Spex vindt. Ondertussen is de opticienketen actief in tien landen en heeft het al meer dan veertig fysieke winkels.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Aandelen Mister Spex kopen kan best een interessante optie zijn. Voor je echter serieus gaat beleggen is het goed zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over aandelen en beleggen. Het maakt de kans op rendement namelijk groter. Op deze website lees je alles over aandelen en beurskoersen en eveneens over de onmisbare brokers. Ook kun je gratis leren beleggen, zonder meteen al financiële risico’s te lopen. Heel verstandig dus om eerst al die informatie tot je te nemen, voor aandelen Mister Spex kopen echt concreet wordt.

Een van de grootste online opticiens van Europa

Aandelen van de Duitse onderneming kopen betekent investeren in een van de grootste online opticiens van Europa. Core business is de verkoop van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Mister Spex staat bekend om de zogenaamde multi-chanel aanpak. Dat houdt concreet in dat het bedrijf innig samenwerkt met in Duitsland zo rond de 500 partner opticiens. Deze partners leveren die diensten die Mister Spex niet zelf kan verzorgen. Je kunt daarbij denken aan oogmetingen en het passen van brillen.

Kans op rendement wordt zo groter

Aandelen Mister Spex kopen en aandelen kopen in het algemeen kan zeer interessant zijn. Verdiep je echter wel eerst in de materie alvorens je zaken doet. Alleen met parate kennis is de kans op rendement aanwezig. Zonder enige kennis van zaken kan het avontuur dat beleggen heet wel eens een zeer korte vreugde zijn.