Aandelen MotorK kopen

Het is prima mogelijk om aandelen MotorK te kopen. Met de beursgang haalde de Italiaanse onderneming 75 miljoen euro op. Bij de beursgang was gerekend op meer overigens. De opbrengst van de beursgang werd aangewend om de afdeling Research and Development verder uit te breiden. Voorts was sprake van een schuld bij de Europese Investeringsbank. Na de beursgang bleek MotorK een waarde te hebben van rond de 260 miljoen euro.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen MotorK kopen: investeren in een Italiaans softwarebedrijf

Aandelen MotorK kopen betekent investeren in een Italiaans softwarebedrijf. Met de geleverde software kunnen autodealers auto’s verkopen. MotorK geldt als één van de toonaangevende automotive softwareontwikkelaars ondertussen. Voor je besluit aandelen MotorK te kopen, is het wel buitengewoon verstandig om eerst voldoende informatie op te doen over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Alleen wanneer je over voldoende kennis van zaken beschikt, is het mogelijk om een leuk rendement op je geld te maken namelijk.

Check eerst de informatie die je vindt op allesoveraandelen.com

Op deze website vind je meer dan voldoende informatie over aandelen en beleggen. Zo leer en lees je er alles over de beurskoersen, de verschillende brokers die beschikbaar zijn en kun je op verschillende manieren leren beleggen zonder dat je meteen met eigen geld hoeft te werken. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, kun je echt aandelen MotorK kopen en kun je inzetten op een leuk rendement.

Niet actief in Nederland

Nadat aandelen MotorK in eerste instantie iets vanzelfsprekends was en iedereen een beursgang zag zitten, ontstond er kort voor de daadwerkelijke beursgang onder meer door de perikelen rondom Coolblue enige twijfel. Uiteindelijk besloot men de gok toch te wagen, al werden de aandelen dus aanzienlijk goedkoper van de hand gedaan dan de bedoeling was. MotorK staat bekend om het aanbieden van software as a service producten. Behalve dat levert het ook een aantal interessante CRM-pakketten aan autodealers. In 2020 maakten liefst 50 miljoen consumenten – en dat via verschillende dealersites- gebruik van de zeer geavanceerde software van de onderneming. Overigens is MotorK nog niet in Nederland actief.

Check voor je aandelen MotorK gaat kopen dus wel deze website en doe voldoende kennis op. Alleen dan is het maken van rendement op je ingelegde geld iets dat tot de mogelijkheden behoort.