Aandelen Oatly kopen

aandelen Oatly kopen

aandelen Oatly kopen

Oatly lijkt zich op te maken voor een beursgang. In de omgeving van de Zweedse producent van onder meer havermelk klinken die geluiden namelijk meer en meer door. Aandelen Oatly kopen kan best interessant zijn. Zo zijn het investeringsfonds van de Rabobank, Oprah, Nathalie Portman en Jay-Z samen voor ongeveer tien procent eigenaar van het bedrijf. Ook zij zien het dus nadrukkelijk zitten in Oatly en staken zelf al heel veel geld in  het bedrijf. Misschien is het een idee om dat ook te doen en om aandelen Oatly te kopen. Voor je dat doet kun je elders op dit platform alles lezen en leren over beleggen en aandelen. Check de brokers, volg de cursus gratis beleggen en ga in eerste instantie met fictief geld gratis beleggen.

 

Celebraties liften mee op succes en investeren

De prominenten haalden onlangs nog 200 miljoen dollar op, aangevoerd door Blackstone. Daarmee kon de investeringsronde als succesvol beschouwd worden. De celebraties willen het Zweedse bedrijf verder laten groeien en zo zelf dus ook nadrukkelijk meeliften op het succes. Oatly heeft overigens niet stil gestaan en de producten van de onderneming liggen al in twintig verschillende landen in de schappen. Geruchten zeggen dat het bedrijf nu al rond de 2 miljoen dollar waard is. Dat zal met een eventuele beursgang alleen maar meer worden. Mocht dat het geval zijn, dan lijkt aandelen Oatly kopen geen slecht idee. Zeker in de wetenschap dat er een groep financieel sterke mensen achter dit merk zit moet beleggers vertrouwen geven.

Geen gek idee, aandelen Oatly kopen

Oatly zette in 2019 voor 200 miljoen dollar om.  Ondertussen is echter de ambitie uitgesproken dat de omzet in 2021 tenminste verdubbeld is. En als de voortekenen niet bedriegen, dan gaat dat lukken. Er is volop beweging, reuring rond het Zweedse merk, een merk dat zeer milieuvriendelijk is en in die geest handelt en onderneemt. Dat is precies de reden dat ook mensen als Oprah en Jay-Z de onderneming steunen, behalve dan het feit dat ze helemaal weg zijn van de producten die aangeboden worden.

 

Een zeer milieuvriendelijke onderneming

Oatly laat niet na zich ook als een zeer milieuvriendelijk bedrijf te presenteren. Het geldt als het veganistisch alternatief voor zuivel. Bijzonder is zeker dat de onderneming op de verpakking cijfers laat zien die bepaalde producten kunnen hebben op het broeikaseffect in de wereld. Zo wil het mensen met de neus op de feiten drukken en bewuster maken van wat er speelt en wat de invloed is van bepaalde producten op het milieu. Zelf doet Oatly er alles aan om het milieu te sparen.  Er wordt overal rekening mee gehouden.

Geen onbekende in ons land

Oatly is sinds 2019 ook in Nederland geen onbekend gezicht meer. Sinds dat jaar is het in Vlissingen gevestigd waar het jaarlijks onder meer 120 miljoen liter drank voor de Nederlandse markt produceert, zoals dat ook geldt voor België en Duitsland.  Oatly koos overigens niet zomaar voor Vlissingen in dit geval. Op deze manier namelijk is het in staat om wat het vervoer van de producten betreft de uitstoot van gassen tot een minimum te beperken. Aandelen Oatly kopen is aandelen van een bedrijf kopen dat het echt goed voor heeft met de aarde en de wereld. Aandelen Oatly kopen is alleen om die reden  de moeite al waard.