Aandelen Oatly kopen

Aandelen Oatley kopenOatly lijkt zich op te maken voor een beursgang. In de omgeving van de Zweedse producent van onder meer havermelk klinken die geluiden namelijk meer en meer door. Aandelen Oatly kopen kan best interessant zijn. Zo zijn het investeringsfonds van de Rabobank, Oprah, Nathalie Portman en Jay-Z samen voor ongeveer tien procent eigenaar van het bedrijf. Ook zij zien het dus nadrukkelijk zitten in Oatly en staken zelf al heel veel geld in  het bedrijf. Misschien is het een idee om dat ook te doen en om aandelen Oatly te kopen. Voor je dat doet kun je elders op dit platform alles lezen en leren over beleggen en aandelen. Check de brokers, volg de cursus gratis beleggen en ga in eerste instantie met fictief geld gratis beleggen.

Vergelijk brokers voor je gaat beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Celebraties liften mee op succes en investeren

De prominenten haalden onlangs nog 200 miljoen dollar op, aangevoerd door Blackstone. Daarmee kon de investeringsronde als succesvol beschouwd worden. De celebraties willen het Zweedse bedrijf verder laten groeien en zo zelf dus ook nadrukkelijk meeliften op het succes. Oatly heeft overigens niet stil gestaan en de producten van de onderneming liggen al in twintig verschillende landen in de schappen. Geruchten zeggen dat het bedrijf nu al rond de 2 miljoen dollar waard is. Dat zal met een eventuele beursgang alleen maar meer worden. Mocht dat het geval zijn, dan lijkt aandelen Oatly kopen geen slecht idee. Zeker in de wetenschap dat er een groep financieel sterke mensen achter dit merk zit moet beleggers vertrouwen geven.

Geen gek idee, aandelen Oatly kopen

Oatly zette in 2019 voor 200 miljoen dollar om.  Ondertussen is echter de ambitie uitgesproken dat de omzet in 2021 tenminste verdubbeld is. En als de voortekenen niet bedriegen, dan gaat dat lukken. Er is volop beweging, reuring rond het Zweedse merk, een merk dat zeer milieuvriendelijk is en in die geest handelt en onderneemt. Dat is precies de reden dat ook mensen als Oprah en Jay-Z de onderneming steunen, behalve dan het feit dat ze helemaal weg zijn van de producten die aangeboden worden.

Een zeer milieuvriendelijke onderneming

Oatly laat niet na zich ook als een zeer milieuvriendelijk bedrijf te presenteren. Het geldt als het veganistisch alternatief voor zuivel. Bijzonder is zeker dat de onderneming op de verpakking cijfers laat zien die bepaalde producten kunnen hebben op het broeikaseffect in de wereld. Zo wil het mensen met de neus op de feiten drukken en bewuster maken van wat er speelt en wat de invloed is van bepaalde producten op het milieu. Zelf doet Oatly er alles aan om het milieu te sparen.  Er wordt overal rekening mee gehouden.

Geen onbekende in ons land

Oatly is sinds 2019 ook in Nederland geen onbekend gezicht meer. Sinds dat jaar is het in Vlissingen gevestigd waar het jaarlijks onder meer 120 miljoen liter drank voor de Nederlandse markt produceert, zoals dat ook geldt voor België en Duitsland.  Oatly koos overigens niet zomaar voor Vlissingen in dit geval. Op deze manier namelijk is het in staat om wat het vervoer van de producten betreft de uitstoot van gassen tot een minimum te beperken. Aandelen Oatly kopen is aandelen van een bedrijf kopen dat het echt goed voor heeft met de aarde en de wereld. Aandelen Oatly kopen is alleen om die reden  de moeite al waard.