Aandelen Only Fans kopen

Aandelen Only Fans kopen

Only Fans overweegt serieus een beursgang. Achter de schermen is eigenaar Leonid Radvinsky druk bezig voorbereidingen te treffen. Als aandelen Only Fans kopen daadwerkelijk mogelijk is, is Radvinsky miljardair. Wellicht dat om die reden hij nog dit jaar probeert Only Fans naar de beurs te brengen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Only Fans kopen, beursgang moet via Spac gestalte geven

Ten onrechte wordt Only Fans wel eens omschreven als een erotisch platform. Het platform werd in 2016 gelanceerd speciaal voor artiesten om clips en foto’s aan volgers te leveren en dat tegen een maandelijkse bijdrage. Nu is het vooral een platform waar gebruikers video’s kunnen delen met hun achterban, hun fans. Dit kan gaan om fitnessinstructeurs, influencers en koks die de lekkerste gerechten aan hun fans presenteren. En tussen de gebruikers zitten inderdaad ook mannen en vrouwen die hun fans meer erotisch getinte video’s laten zien. De fans betalen tussen de 45 en 50 dollar per maand. Van dat bedrag gaat 20 procent naar Only Fans.

Check de informatie over aandelen en beleggen op deze website

Mocht aandelen Only Fans kopen straks een mogelijkheid zijn, lees je dan eerst goed in op deze website. Het is een gegeven dat alleen als je voldoende kennis van zaken hebt een gerede kans op rendement hebt. Om die reden is het goed om hier alles te lezen over brokers en beurskoersen, terwijl je ook de eerste beginselen van beleggen onder de knie kunt krijgen. Zo is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

Platform voor het grootste deel in handen van ondernemer Leonid Radvinsky

Het gaat prima met Only Fans, dat ondertussen 120 miljoen gebruikers heeft. Bijzonder, voor het uitbreken van Covid-19 waren dat er nog ‘slechts’ 20 miljoen. In 2020 werden er via Only Fans voor 1,7 miljard dollar aan transacties verricht. In 2020 maakte het platform 300 miljoen winst en werd er voor 20 miljoen aan dividend uitgekeerd. Dat bedrag ging voor het grootste deel rechtstreeks naar Radvinsky, dat het platform in 2018 voor 75 procent overnam van moederbedrijf Fenix International Limited.

Rijk der fabelen

Radvinsky wil aandelen Only Fans kopen mogelijk maken en daar zelf een behoorlijke klapper mee maken. Om de beursgang te realiseren wil het in elk geval gebruik maken van een Spac. De waardering van Only Fans zal na de beursgang in de miljarden gaan lopen in elk geval. Contentmakers zijn ondertussen erg blij met het platform. Door een simpel systeem kunnen zij abonnementen aanbieden en kunnen ze eenmalige tips ontvangen, zoals ze ook kunnen kiezen voor de pay-per-view functie. Fysieke fitnessexperts en muzikanten hebben de overhand op Only Fans, waarmee het verhaal dat het een erotisch platform is naar het rijk der fabelen verwezen kan worden.