Aandelen OTB kopen

OTB, Only the Brave, gaat naar de beurs. Aandelen OTB kopen is nu echter nog even net aan de orde. Wil je aandelen OTB kopen, dan kan dat namelijk pas in 2024. OTB is eigenaar van onder meer Diesel, Viktor en Rolf en Maison Margiela.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen OTB kopen kan vanaf 2024

OTB wacht bewust tot 2024. De leiding van de onderneming denkt dat het bedrijf in dat jaar de juiste omvang heeft om naar de beurs te gaan. OTB denkt de komende jaren flink door te groeien en dat moet resulteren in een beursgang in 2024. De ambities van Only The Brave blijven ondertussen onverminderd groot. De bedoeling is dat er binnenkort nog meer merken aan het al uitgebreide portfolio zal worden toegevoegd. De meest recente aanwinst Jil Sander. Begin 2021 slaagde OTB er in om ook dit bekende merk in te palmen.

Investeren in een bedrijf dat wil groeien

Aandelen OTB kopen betekent investeren in een bedrijf dat wil groeien. De kans op rendement is echter groter wanneer je over voldoende parate kennis beschikt over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Je leest op deze website alles over aandelen en over zaken als beurskoersen en brokers. Je kunt leren beleggen met fictief geld of de gratis online cursus beleggen volgen. Met parate kennis wordt de kans op rendement op je ingelegde geld in elk geval een stuk groter.

1985 en 2000 warenbelangrijke jaren voor Only The Brave

OTB is een internationale modegroep die doorbrak in 1985 toen het Diesel overnam. Vervolgens ging het snel met OTB, een onbetwiste specialist in confectieproductie en distributie. Oprichter van de onderneming is Renzo Rosso. Een ander belangrijk jaar voor OTB was het jaar 2000. In dat jaar namelijk werd Staff International overgenomen. Het portfolio van OTB mager nu al zijn. De verwachting is echter dat in 2024, als aandelen OTB kopen dus mogelijk is, het portfolio er nog beter uit zal zien en nog verder is gegroeid.

Aandelen OTB kopen? Check dan dus wel eerst even de informatie die je hierop allesoveraandelen.com vindt. Dan vergroot je de kans om geld te verdienen.