Aandelen OVHCloud kopen

Het wordt mogelijk om aandelen OVHCloud te kopen  De Franse onderneming wil zo snel mogelijk naar de beurs en moet na de beursgang een waarde van rond de 4 miljard euro krijgen. OVHCloud is een echt familiebedrijf en in eigendom van de bekende Franse familie Klaba.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen OVHCloud kopen; Franse familie Klaba houdt meerderheidsbelang

De beursgang zou mogelijk worden omdat bestaande investeerder bereid zijn hun aandelen van de hand te willen doen. Wel houdt de familie Klaba een meerderheidsbelang, zo is althans de bedoeling. De beursgang zou de Franse onderneming een bedrag van rond de 400 miljoen euro op moeten leveren. Het is niet precies bekend wat OVHCloud met het opgehaalde geld wil gaan doen. Het is wel bekend dat het Franse bedrijf zich meer wil profileren als een alternatief voor de drie andere grote cloudspelers in de vorm van AWS, Azure en Google Cloud.

Zonder parate kennis vaak beduidend minder rendement

Aandelen OVHCloud kopen kan best eens een heel leuke investering zijn. Zeker omdat er nog hel erg veel groei in de onderneming lijkt te zitten. Voor aandelen OVHCloud kopen echter aan de orde is, zorg je er wel voor dat je voldoende kennis hebt over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zonder die specifieke kennis wordt het tocht lastiger om rendement te maken. Op deze website kun je alles lezen over beleggen en aandelen, de beurskoersen, brokers en kun je bovendien een gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, pas dan is aandelen OVHCloud een concrete optie. Althans, zo zou het moeten zijn.

OVHCloud gebruikt water om de servers te  koelen

OVHCloud levert clouddiensten voor onder meer public cloud, private cloud, shared hosting, en dedicated serveroplossingen en toepassingen. De onderneming biedt diensten uit dertig  wereldwijde datacenters. OVHCloud heeft ondertussen rond de 400.000 servers draaien om aan de grote vraag te voldoen. Leuk om te weten en wellicht een extra reden om aandelen OVHCloud te kopen is wel het feit dat het familiebedrijf binnen de datacenters standaard water inzet om de servers te koelen. Investeren in OVHCloud is investeren in een zeer betrouwbaar bedrijf. Alle data binnen de Europese datacenters van deze cloudaanbieder blijven overigens binnen de Europese grenzen. Dit heeft onder meer voordelen wat betreft de privacy wetgeving. Zorg dat jij je goed inleest en alles weet over beleggen en aandelen. De kans dat je dan een leuk rendement scoort, wordt zo namelijk aanzienlijk groter.