Aandelen Panini kopen

Het moet binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Panini te kopen. De Italiaanse stickeruitgeverij gaat om die reden fuseren met Slam Corp, een Spac van honkballer Alex Rodriguez. Het blanco cheque bedrijf ging in februari 2021 naar de beurs en haalde 575 miljoen dollar op, geld dat bestemd is om overnames te doen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarde van 3 miljard dollar

Zeker voetballiefhebbers kennen het allemaal, Panini. Wie heeft niet de prachtige stickerboeken gehad vol met bekende voetballers? Nog steeds zijn er volwassenen die jaarlijks zorgen dat ze hun Panini boek compleet krijgen. De beursgang moet Panini een waarde geven van 3 miljard dollar. Aandelen Paninin kopen zal ongetwijfeld interessant worden voor voetballiefhebbers, want die hebben gevoelsmatig veel met deze onderneming.

Aandelen Panini kopen is een stukje jeugdsentiment

Aandelen Panini kopen betekent investeren in een bedrijf dat in 1961 opgericht werd. Het maakt al stickerboeken vanaf het  WK van 1970 in Mexico. Stickerboeken die helemaal compleet zijn en de zeldzame uitvoeringen gaan niet zelden voor fikse bedragen van eigenaar naar eigenaar. Naar verluidt is het duurste boek een album van het WK in 1970 dat gesigneerd is door Pele. Het boek zou 12.038 euro opgeleverd hebben.

Zorg voor voldoende kennis over aandelen en beleggen

Voor aandelen Panini kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie op deze website goed door te nemen. Alleen mensen die kennis van zaken hebben, maken op de beurs serieus kans op rendement. Lees dus elders op deze website alles over brokers, beurskoersen en neem deel aan de gratis online cursus beleggen. Ook kun je leren beleggen met fictief geld, waardoor je zonder enige risico de beurs kunt leren kennen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, ga je met echt geld aan de slag.

Recordomzet in 2018, omzet voor het eerst voorbij het miljard

Panini scoort standaard goed in het jaar dat er EK’s en WK’s gespeeld worden. De omzet schiet dan omhoog. 2018 was wat dat betreft wel een recordjaar. Panini maakte toen voor het eerst een omzet van meer dan een miljard euro, het dubbele van 2017.  De Italiaanse stickeruitgeverij is actief in 150 landen en geeft elk jaar duizend nieuwe collecties uit. Behalve ruilkaarten en stickers is Panini ook bekend van strips, boeken, tijdschriften en graphic novels.

Een deeltje Panini in handen krijgen

Aandelen Panini kopen kan leuk en interessant zijn, zeker voor de voetballiefhebbers die zo een deeltje Panini in handen krijgen. Check wel eerst de informatie elders op de website, voor jij je er aan waagt.