Aandelen Parship kopen

aandelen Parship kopen

Naar alle waarschijnlijkheid zal het in de loop van 2021 mogelijk worden om aandelen Parship te kopen.  Op dit moment wordt met adviseurs gekeken naar wanneer de beursgang precies een feit moet zijn. Parship is in verschillende landen in Europa actief, en vanaf 2006 ook in België. Parship is in handen van het Duitse ProSiebenSat1. In 2016 betaalde deze Duitse Partij liefst honderd miljoen euro voor Parship.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Parship kopen: succes Bumble gaf het laatste zetje

Behalve dat ProSiebenSat1 honderd miljoen voor het eigendom van  het datingplatform neerlegde, nam het ook nog eens voor honderd miljoen euro schulden over. Hoewel er al langer plannen waren om naar de beurs te gaan, gaf het recente succes van de datingapp Bumble op de beurs het laatste zetje. Datingapps zijn nadrukkelijk in opmars, wellicht ook door de gevolgen van het corona  virus. Iemand in de kroeg ontmoeten zit er immers niet in.  Tinder is nog steeds onbetwist leider als het gaat om dating en datingsapp. Behalve het voorbeeld van Bumble keek Parship ook naar de beursgang van het eveneens Duitse Auto1 Group. Die partij haalde 1,8 miljard op met de beursgang. Dat lijkt Parship ook een mooi vooruitzicht.

Volg eerst de gratis online cursus beleggen

Voor aandelen Parship kopen aan de orde is, lees je altijd eerst de informatie die je elders op deze website vindt. Je vindt er onder meer informatie over brokers en aandelen, kunt een gratis online cursus beleggen volgen en deelnemen aan het beursspel. Ook kun je als beginner  in eerste instantie met fictief geld oefenen, zonder dat je dus kans loopt om echt geld te verliezen. Beleggen is niet zo eenvoudig als het soms wel lijkt.  Daarom is het beter om voldoende kennis op te doen voor je daadwerkelijk gaat beleggen.

De website ging op Valentijnsdag live

Parship is gevestigd in het Duitse Hamburg en was eerst onderdeel van de Georg von Holtzbrinck Publishing Group. Parship bestaat vanaf 2000 al ging het pas op 14 februari 2001  live. Inderdaad ja, op Valentijnsdag. Het concept met een vragenlijst en profiel matching  algoritme is tot stand gekomen in samenwerking met psycholoog Hugo Schmale van de Universiteit van Hamburg. Doel: gelijkgestemde koppels bij elkaar brengen. Het algoritme van Schmale is overigens gebaseerd op behavioristische principes  en op psychoanalytische persoonlijkheidstheorieën.

Gratis of betaald abonnement

Parship had aanvankelijk ook een gay tak, die ging vanwege het grote succes in 2005 echter op eigen benen verder. Als jij je aanmeldt bij Parship, dan kun je kiezen voor een gratis account en zijn je mogelijkheden beperkt. Je kunt echter ook kiezen voor een betaald abonnement. Wanneer aandelen Parship kopen precies mogelijk is, is overigens nog niet bekend.