Aandelen Pegasus kopen

Aandelen Pegasus kopen

Het is vanaf deze week mogelijk om aandelen Pegasus te kopen. Pegasus Europe betreft een Spac, een blanco cheque bedrijf. Pegasus Europe is eigendom van Bernard Arnault, volgens de mensen die het kunnen weten de rijkste man van Europa en de op drie na rijkste van de wereld. Hij bezit naar schatting 159 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Pegasus kopen; Spac wil bedrijf in financiële sector overnemen

Met de beursgang in Amsterdam wil Spac Europe het lieve sommetje van 500 miljoen euro ophalen. Met die opbrengst wil het vervolgens een overname doen in de financiële sector. Het is de beproefde Spac methode. Op deze manier kun je snel de aandelen in handen krijgen van een beursgenoteerd bedrijf. Arnault spaarde tot nu toe kosten noch moeite en stortte samen met zijn kompaan Jean Pierre Mustier alvast 55 miljoen euro in de kas. Is er straks zicht op een overname, dan zal Arnault nog eens 100 miljoen euro beschikbaar stellen.

Amsterdam is Spac hoofdstad van ons land geworden

Door de beursgang van Spac Europe en het feit dat aandelen Spac kopen mogelijk is, blijkt Amsterdam weer eens de Spac hoofdstad bij uitstek. Sinds de mogelijkheid er is om in Amsterdam met een Spac een beursgang te maken is er van die mogelijkheid al volop gebruik gemaakt. Pegasus zal bovendien niet de laatste Spac zijn die in Amsterdam de beursgang gaat maken. Mede daardoor lijkt Amsterdam de London Stock Exchange op alle fronten van de troon te stoten.

Lees eerst de informatie hier op de website voor je aandelen gaat kopen

Voor aandelen Pegasus kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie op deze website goed door te nemen. Kennis van zaken is belangrijk, als je althans een leuk rendement wilt scoren met beleggen. Op deze website vind je onder meer informatie over aandelen en beleggen, komen de brokers aan de orde en zie je de beurskoersen. Ook kun je als beginner leren te beleggen, in eerste instantie met fictief geld. Op die manier houd je de risico’s beperkt.

Oprichter en bestuursvoorzitter van onder meer Louis Vuitton

Pegasus Europe geldt als een nieuw speeltje van miljardair Arnault. De zakenman is de trotse oprichter en bestuursvoorzitter van Louis Vuitton en ook Moet Hennessy, een luxe conglomeraat met een geschatte beurswaarde van 170 miljard euro. Deze groep bestaat uit onder meer Louis Vuitton, Dior en Fendi. Het legt Arnault bepaald geen windeieren. Voor aandelen Pegasus kopen eventueel een optie is, check je dus wel eerst de informatie op deze website. Want daar heb je écht baat bij.