Aandelen Philips minder waard door opzeggen Amerikaans contract

aanelen Philips minder waard
Aandelen Philips minder waard

Aandelen Philips minder waard door opzeggen Amerikaans contract. Dat is althans de verwachting, nu Amerika onverwacht het contract voor het leveren van de EV300 heeft beëindigd. De Amerikanen doen dat omdat Philips de prijs zou hebben opgevoerd,  Philips ontkent, Het opzeggen van het contract  zal een negatieve invloed hebben op de financiële resultaten van Philips.

Aandelen Philips minder waard, Amerikanen claimen prijsverhoging  voor de EV300

Philips zou 43.000 EV 300 apparaten aan Amerika leveren. Het zijn er echter slechts 12,300 geworden. Het Amerikaans ministerie van Volksgezondheid zet dat Philips de prijzen voor de apparaten verhoogd heeft. Dit wordt echter ontkend door Philips zelf, die zegt dat beademingsapparatuur in de vorm van de EV300 beslist niet verhoogd te hebben.  Philips kreeg de order in april van dit jaar en had ondertussen dus ruim twaalfduizend apparaten geproduceerd en geleverd.

Philips toch positief gestemd over tweede helft 2020

Ondanks het feit dat de financiële resultaten een knauw krijgen door de handelswijze  van de Amerikanen. Philips blijft echter positief over de toekomst en hoopt voor de tweede helft van 2020 toch een bescheiden omzetgroei te kunnen realiseren.  Daar doet de actie van Amerikanen dus niets aan af.

Wil je ook in aandelen? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie