Aandelen Physitrack kopen

Aandelen Physitrack kopen

Aandelen Physitrack kopen kan op de Nasdaq in Zweden. Daarmee is de honger van dit innovatieve en opvallende bedrijf nog niet gestild. Het wil binnen afzienbare tijd namelijk naar de Champions League van de beurzen, de Nasdaq in New York. Physitrack is het bedrijf van miljonair Nathan Skwortsow, bepaald geen onbekende in de online wereld.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Physitrack kopen op de Nasdaq in Zweden

Skwortsow werd miljonair met twee websites: kamernet.nl en Lexa.nl. Samen met Rob Koster verkocht hij beide websites voor ettelijke miljoenen. Van een zwart gat was echter geen sprake voor Skwortsow, die meteen een doorstart maakte met Physitrack. Dit bedrijf wordt ook wel eens gekscherend Netflix voor fysiotherapeuten genoemd. Physitrack maakt het mogelijk dat de fysiotherapeut van afstand de klant ziet en de klant door de fysiotherapeut gestimuleerd wordt oefeningen te doen.

Onderdeel van Mobility Partner Program van Apple

Nu al wordt Physitrack gebruikt door ruim tachtigduizend gezondheidswerkers in tal van verschillende landen gebruikt en dan met name door fysiotherapeuten, MD’s, chirurgische specialisten en inspanningsfysiologen, net als chiropractors in de openbare en de particuliere gezondheidszorg. Physitrack maakt vanaf 2015 onderdeel uit van het Mobility Partner Program van Apple. Physitrack staat voor patiënten betrokkenheid op afstand. Het verhoogt nadrukkelijk de betrokkenheid met patiënten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Physitrack de therapietrouw aan thuisoefeningen en het vertrouwen van de patiënt significant verhoogt.

Zorg voor voldoende kennis van zaken

Voor je aandelen Physitrack gaat kopen, doe je er zeer verstandig aan om eerst voldoende informatie over beleggen en aandelen op te doen. Dat kan prima, hier op deze website. Je leest er alles over aandelen en beleggen, over beurskoersen en brokers. Pas als je de basisbeginselen van beleggen kent, is er kans op rendement. Voor aandelen Physitrack kopen dus aan de orde is, doe je eerst zoveel mogelijk informatie op.

Bewuste keuze voor de Nasdaq in Zweden

Ondertussen sleutelde Skwortsow jarenlang aan Physitrack. Overigens koos de innovatieve ondernemer bewust voor de Zweedse Nasdaq. Volgens Skwortsow is de Nasdaq in Zweden een van de beste beurzen voor nieuwkomers in Europa, met een marktkapitalisatie van 50 miljard euro. Zweden staat toch al bekend als een tech-walhalla en bekend is dat internationale investeerders de Zweedse beurs op de voet volgen. Ook de door Zweden en de Nasdaq opgelegde regelgeving en governance vereisten zijn helemaal in lijn met wat Physitrack moet hebben om straks de grote zakelijke klanten aan zich te binden.

Aandelen Physitrack kopen kan dus zomaar eens erg interessant zijn. Check echter wel eerst de informatie op deze website.