Aandelen Plenitude kopen

Het wordt in2022 mogelijk om aandelen Plenitude te kopen. Plenitude is een kersvers bedrif van Eni, het bekende Italiaanse bedrijf dat gespecialiseerd is in de petroleumsector, gasproductie, elektriciteitsproductie en de petrochemische industrie. Eni is actief in zeventig landen en er werken rond de 30.000 mensen bij de Italiaanse onderneming.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Plenitude kopen kan vanaf 2022

De beursgang van Plenitude past precies in de heersende trend dat klassieke olie- en gasgroepen zich omvormen tot multi energie ondernemingen die actief zijn in zowel de vuile als schone energie. Plenitude zal alle activiteiten van Eni overnemen die te maken hebben met de ontwikkeling van hernieuwbare energie, de verkoop van energieoplossingen en de oprichting van een breed oplaadnetwerk van elektrische voertuigen.

Lees eerst de informatie op deze website goed door

Aandelen Plenitude kopen kan dus in 2022. Dan heb je dus nog wel even de tijd om de informatie over aandelen en beleggen die je op deze website vindt goed door te nemen. Met parate kennis namelijk, vergroot je de kans om rendement te maken op jouw ingelegde geld. Lees hier dus alles over de aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers. Je kunt bovendien deelnemen aan een gratis online cursus beleggen, om zo goed beslagen ten ijs te komen.

Eni is blij met de beursgang van dochter Plenitude

Eni zelf is blij met de beursgang van dochter Plenitude. ‘Het is de hoeksteen van de decarbonisatie strategie. Bovendien is het de sleutel tot onze steeds voortdurende transformatie’, liet een zegsman weten. Plenitude streeft ernaar om rond het jaar 2040  volledig kostenvrije energieproducten te kunnen leveren. Plenitude moet zo geheel op eigen kracht sneller kunnen groeien. Volgens een zegsman ‘komt er zo beduidend meer geld vrij voor Plenitude om zelf duurzame energie te kunnen ontwikkelen. Ook wordt zo ruimte gehouden en ontstaat een meer vrije kasstroom om te kunnen investeren in de transformatie van het bedrijf. Eni werd in 1953 door de overheid opgericht. Vervolgens werd Eni in1998 geprivatiseerd. De onderneming is ondertussen actief in ruim zeventig landen een het biedt werk aan 30.000 werknemers.