Aandelen Polestar kopen

Dat kan best eens interessant zijn; aandelen Polestar kopen. Want de concurrent van Tesla gaat naar de beurs. De elektrische autobouwer uit Zweden – ondertussen helemaal los van Volvo actief- krijgt straks een beurswaarde van rond de 20 miljard dollar. Voor de beursgang doet Polestar een beroep op een Spac, in dit geval betreft het blanco cheque bedrijf Gores Guggenheim.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Polestar kopen; beursgang moet bedrijf waarde van 20 miljard dollar geven

Polestar wordt algemeen gezien als een echte concurrent van Tesla. Na de beursgang zal met de kapitaalinjectie opnieuw een slag geslagen worden wat betreft de ontwikkeling van de elektrische auto. De Polestar geniet ook al bekendheid in ons land en dan specifiek van de Polestar 2. In 2020 werden een kleine drieduizend van deze auto’s op kenteken gezet in ons land.

Aandelen Polestar kopen kan interessant zijn door groeipotentie Plestar

Polestar heeft nadrukkelijk groeipotentie en is nog steeds volop in ontwikkeling. Om die reden kan aandelen Polestar kopen dus best eens interessant zijn als je rendement met je geld wilt maken. Om de kans op rendement te vergroten, is het wel verstandig je eerst zeer grondig te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Beleggen is niet zo gemakkelijk als je denkt. Om die reden kun je op deze website alles lezen over relevante onderwerpen als brokers, beleggen, aandelen en beurskersen. Bovendien worden er verschillende mogelijkheden aangeboden om goed te leren beleggen. Doe dit vooral wel, want hoe meer je van de materie weet, hoe groter de kans dat je straks een leuk rendement scoort.

Net als Volvo in handen van de Geely Holding Group

Polestar is dus losgeweekt van Volvo maar is ondertussen net als Volvo wel in eigendom van de bekende Zhejiang Geely Holding Group uit China. De ook in ons land bekende Polestar 2 wordt dan ook in China geproduceerd. Dat wil overigens niet zeggen dat alle Polestars in China gebouwd worden. De Polestar 3 bijvoorbeeld, een nog te ontwikkelen uitvoering, zal naar verwachting in de Verenigde Staten geproduceerd worden.

Aantrekkelijke prijs maakt auto serieuze concurrent van Tesla

De Polestar en zeker de Polestar 2 is een interessante auto. De aanschafprijs is 45.900 euro en daarmee is de auto afgezet tegen de Tesla prima betaalbaar. Overigens zijn in 2021 tot zover nog slechts 600  Polestars in ons land verkocht. Daardoor zal het aantal van drieduizend van een jaar eerder niet  aan de orde zijn. Voor de liefhebbers van elektrische auto’s en de techniek; de Polestar gebruikt dezelfde techniek als die van de Volvo XC40 P8 Recharge en de Volvo C40.

Voor aandelen Polestar kopen straks echt concreet wordt is het dus een kwestie van kennis opdoen. En dat kun je prima hier op allesoveraandelen.com doen.