Aandelen Primafrio kopen

Aandelen Primafrio kopen

Aandelen Primafrio kopen wordt nog dit jaar mogelijk. Primafrio Corporacion is een alom geroemd koeltransportbedrijf dat actief is vanuit de regio Murcia in Spanje. De aandelen zullen een waarde vertegenwoordigen van tussen de 9,30 euro en 12,10 euro. De beursintroductie is gericht op gekwalificeerde beleggers.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Primafrio kopen is mogelijk, zoek naar ticker PRF

Zeker is dat de aandelen onder de ticker PRF verhandeld worden op de beurzen in Madrid, Barcelona, Valencia en Bilbao. Primafrio is bekend geworden vanwege het wegtransport dat ze verzorgen van met name gekoelde groenten en fruit. De beide oprichters van de onderneming, Juan Conesa en José Esteban Conesa, zullen ook na de beursgang een meerderheidsbelang in het bedrijf behouden.

Hoe meer kennis van zaken, hoe groter de kans op rendement

Wil je nou aandelen Primafrio kopen, dan doe je er zeer verstandig aan om eerst de informatie hier op deze website goed door te nemen. Hoe meer kennis je hebt over beleggen en aandelen, hoe groter de kans is op rendement. Op deze website vind je onder meer informatie over de brokers en de beurskoersen en kun je leren hoe je als beginnend belegger aan de slag kunt op de beurs. Het is zeer verstandig om voldoende kennis van zaken te hebben op het moment dat jij je op de beursvloer begeeft.

Dividend percentage zal worden gehandhaafd op 60 procent

Aandelen Primafrio kopen kan dus best eens een interessante optie zijn. Wat het beleid rondom dividend betreft, de Spaanse onderneming is van plan om het uitkeringspercentage van 60 procent te handhaven. Overigens maakte Primafrio in 2020 een omzet van 458 miljoen euro. Primafrio werd ruim een halve eeuw geleden al opgericht met een duidelijk doel voor ogen. Het wilde een wereldwijd transportbedrijf worden voor koeltransport over land. Daarbij moet kwaliteit steeds voorop staan. Ondertussen is Primafrio een bedrijf geworden met toewijding en waar innovatie een heel belangrijke rol speelt.

Rol bij de economische ontwikkeling in de regio Murcia

Primafrio speelt ook een rol bij het ontwikkelen van de economie in regio Murcia en die last neemt het graag op de ranke schouders. Voorts is het een bedrijf dat steeds met ecologisch duurzame oplossingen komt. Primafrio biedt de oplossingen voor zo goed als alle vragen die betrekking hebben op exporteren, importeren, het vervoer van groenten, fruit en voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Aandelen Primafrio kopen? Check dan wel altijd eerst de informatie over beleggen en aandelen. En die informatie vind je dus hier, hier op allesoveraandelen.com.