Aandelen Rivian kopen

aandelen Rivian kopenAls de voortekenen niet bedriegen dan wordt aandelen Rivian kopen nog in 2021 mogelijk. Volgens insiders wordt achter de schermen namelijk een beursgang voorbereid. Die beursgang zou zomaar eens de grootste van het jaar worden. Rivian zou door de beursgang een waardering kunnen krijgen van ruim 50 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Rivian kopen wordt een optie in 2021

Mocht dat laatste inderdaad aan de orde zijn, dan is het meteen de grootste nieuwkomer op de beurs en geldt het meteen als grootste Amerikaanse pure-player na Tesla. Over Tesla gesproken; volgens insiders heeft Rivian alles in huis om de grootste concurrent van dat merk te worden, zo verwachten opnieuw de kenners. Voor de goede orde, Rivian maakt elektrische SUV’s en bestelwagens. In juni van 2021 moet de eerste auto van Rivian op de markt komen, de R1T. Opmerkelijk; het automerk heeft een deal met Amazon. Rivian kwam met deze onderneming overeen dat het tegen 2030 100.000 elektrische auto’s van Rivian op de wegen rijden. Tienduizend daarvan moeten al in 2022 te bewonderen zijn op de wegen.

Drie verschillende modellen

Rivian bouwt aan drie verschillende modellen. Naar verwachting kunnen de bestelwagens met een volle accu rond de 240 kilometer afleggen. De auto’s worden overigens geproduceerd in een voormalige Mitsubishi fabriek in Plymouth, Michigan. De ambities van Rivian zijn grenzeloos. In dat plaatje past ook de aanstelling van Clair McDonough, afkomstig van JP Morgan, als financieel directeur.

Volg de gratis online cursus beleggen

Aandelen Rivian kopen de je nooit voor je alle informatie op allesoveraandelen.com tot je genomen hebt. Het is belangrijk om genoeg kennis op te doen voor jij je waagt op de beursvloer. Elders op de website vind je alles over brokers, aandelen en speel je bovendien het gratis beursspel. Volg zeker ook de gratis online cursus beleggen.

Ford investeerde al een half miljard in Rivian

Ford investeerde in 2010 al een half miljard in Rivian dat in R.J. Scaringe een opvallende CEO heeft. Ook dan gaat de vergelijking met Tesla en in dit geval Elon Musk op. De drijvende kracht achter het merk is slechts 37 jaar, is pragmatisch en veganist. Scaringe is overigens ook oprichter en grootaandeelhouder. Met de beursgang zou een nieuwe mijlpaal bereikt worden, zoals ook juni een bijzondere maand zal worden als de eerste auto daadwerkelijk op de weg komt.

Waardering van 50 miljard dollar

Met een waardering van 50 miljard behoort Rivian straks meteen bij de grote jongens. Met de extra financiële mogelijkheden moet het merk in staat zijn om daadwerkelijk de concurrentie met Tesla aan te gaan. Overigens is Rivian bepaald niet de eerste producent van elektrische auto’s die naar de beurs gaat. Veel van deze bedrijven doen dat overigens met behulp van een Spac, een blanco-cheque onderneming. Rivian zal zeker niet de laatste zijn ook, want de verwachting is dat er de komende jaren nog veel meer merken ontstaan die elektrische auto’s gaan produceren.