Aandelen Rivian kopen

Rivian, bouwer van elektrische voertuigen, gaat naar de beurs en wil op die manier 8,4 miljard dollar ophalen. Daarmee mikt de bouwer op een waardering van rond de zestig miljard dollar. De beursgang van Rivian geldt daarmee nu al als de grootste beursgang van een bouwer van elektrische voertuigen ooit. Aandelen Rivian kopen lijkt ondanks de tegenvallende cijfers voor de toekomst een interessante optie.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Groot vertrouwen ondanks tegenvallende cijfers

Rivian heeft in Amazon, T. Row Price, Franklin Templeton, Blackstone en Soros Funds belangrijke investeerders. Het vertrouwen dat deze grote investeerders in de onderneming hebben, mag best opmerkelijk genoemd worden. Zo leverde Rivian in het eerste half jaar van 2021 slechts 156 auto’s af en stevende het verlies in die periode af op liefst 1 miljard dollar. Aandelen Rivian kopen lijkt echter met het oog op de toekomst toch een interessante optie. De kenners oordelen namelijk dat de bouwer van elektrische voertuigen een mooie toekomst tegemoet gaat.

Aandelen Rivian kopen: doe eerst voldoende kennis op

Aandelen Rivian kopen doe je vooral niet als je niet over voldoende kennis beschikt over aandelen en beleggen. Pas wanneer de basiskennis in orde is, stijgt de kans op een leuk rendement wanneer je besluit te gaan beleggen. Op deze website kun je voor aandelen Rivian kopen concreet wordt voldoende kennis opdoen. Je leest er namelijk alles over beleggen en aandelen, beurskoersen en brokers. Ook kun je zonder enig risico eigen geld te verliezen de basisbeginselen van beleggen onder de knie krijgen. Doe er je voordeel mee.

Rivian produceert voertuigen voor zowel on- als off-road

Rivian is een Amerikaanse onderneming die werd opgericht in 2009. Het bouwt voornamelijk SUV’s en pick up trucks en doet dat op het bijzondere skateboard platform.  De bouwer maakt auto’s voor zowel on- als off-road en Rivian heeft plannen om zowel in Amerika als in Canada een exclusief laadnetwerk aan te leggen. Met dat netwerk is ondertussen een begin gemaakt. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Irvine en heeft daarnaast ondertussen vestigingen in Normal, Palo Alto, Carson, Plymouth, Vancouver en Woking in het Verenigd Koninkrijk.. Bekende modellen van Rivian zijn de R1T, de R1S en de Amazon elektrische bestelwagen.

Zo vergroot je de kans op het maken van geld als aandelen Rivian kopen concreet wordt

Voor aandelen Rivian kopen daadwerkelijk op de agenda komt, doe je er dus wel verstandig aan om eerst op deze website alles over aandelen en beleggen goed door te nemen. Je vergroot zo de kans om geld te maken. En die kans moet en mag je simpelweg niet laten liggen.