Aandelen SentinelOne kopen

Aandelen SentinelOne kopen

Als het aan de leiding ligt is aandelen SentinelOne kopen al op heel korte termijn mogelijk. De securityspecialist wil naar de beurs in New York en als de voortekenen niet bedriegen vindt de beursgang binnen afzienbare tijd plaats. Met het opgehaalde geld wil de beveiligingsspecialist de verschillende activiteiten verder uitbreiden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen SentinelOne kopen op de NYSE

SentinelOne geldt als een onbetwist specialist op het gebied van beveiliging van endpoints.  Dat geldt niet alleen voor smartphones of PC’s maar even goed voor IoT-endpoints bijvoorbeeld en container gebaseerde workloads in cloudomgevingen.  SentinelOne heeft veel te bieden met onder meer NGAV en EDR diensten én diensten die in staat zijn om besmette endpoints te verlossen van malware.

Neem eerst de informatie op deze website goed door

Aandelen SentinelOne kopen wordt straks dus mogelijk. Als het je interessant lijkt om in deze aandelen te investeren, neem dan wel eerst de informatie die je op deze website vindt goed door. Je leest hier alles over de beurskoersen, aandelen, beleggen en de onmisbare brokers. Ook kun je er gratis leren beleggen. Alleen als je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, is het verstandig om te gaan beleggen.

Behoorlijk meer omzet het afgelopen fiscaal jaar

Aandelen SentinelOne kopen betekent investeren in een bedrijf dat op zich een goed fiscaal jaar achter de rug heeft. Ook de toekomstverwachtingen zijn goed. In het meest recente fiscale jaar maakte SentinelOne een omzet van 93,1 miljoen dollar. Dat was toch liefst 11,2 procent meer dan een jaar eerder. De verliezen namen overigens ook toe, naar een bedrag van in totaal 117,6 miljoen dollar. Ondanks dat denkt de beveiligingsspecialist de komende jaren en zeker na de beursgang genoeg winst te kunnen maken en het die winst zelfs steeds verder uit zou kunnen bouwen.

Beursgang moet tenminste 100 miljoen dollar opleveren

Met de beursgang wil SentinelOne tenminste 100 miljoen dollar ophalen. Dat geld zal worden gebruikt voor onder andere productontwikkeling, administratieve doeleinden en andere uitgaven. Het zou bovendien kunnen dat een deel van het geld wordt gebruikt om overnames te doen of om in de nieuwste technologieën te investeren.

Kom goed beslagen ten ijs

Het kan voor iedereen interessant zijn om aandelen SentinelOne te kopen straks. Doe dat echter niet voor je de informatie die je hier op deze website over aandelen en beleggen vindt goed door te nemen. Zorg dat je goed beslagen ten ijs komt op de beursvloer, voor aandelen SentinelOne echt concreet wordt.