Aandelen SES kopen

SES, producent van batterijen voor elektrische voertuigen, gaat naar de beurs. De beursgang moet plaatshebben met behulp van  Ivanhoe Capital Overname Corp. Na de beursgang zal SES een waardering hebben van rond de 3,6 miljard dollar. SES is niet de eerste producent van batterijen die naar de beurs gaat en kan nu al een beroep doen op investeerders als Hyundai Motor Co, Geely Holding Groep, Kia Corp en General Motors. Aandelen SES kopen zal nog in 2021 een mogelijkheid worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen SES kopen met dank aan Morgan Stanley en Goldman Sachs

SES is in Singapore gevestigd en maakt hybride oplaadbare lithium metaalbatterijen voor elektrische voertuigen. Het maakte al prototypes voor Hyundai en General Motors. Volgens SES gaat het dan om de meest volwassen, praktische en onafhankelijke gevalideerde Li-metal batterij voor elektrische voertuigen. Aandelen SES kopen wordt mogelijk met dank ook aan Goldman Sachs en Morgan Stanley, die de beursgang van SES begeleiden.

Verdiep je eerst in de wereld van beleggen en aandelen

Aandelen SES kopen doe je niet voor je voldoende af weet van de wereld van beleggen en aandelen. Zonder parate kennis is de kans op rendement in elk geval lager dan wanneer je goed beslagen ten ijs komt. Hier op allesoveraandelen.com kun je alles lezen rondom beurskoersen, aandelen en brokers. Je kunt deelnemen aan de gratis online cursus beleggen en kunt eerst oefenen met beleggen met fictief geld. Zo leer je de beurs en de regels kennen zonder dat je meteen financiële risico’s loopt.

Verder ontwikkelen van de nu al geavanceerde batterijen

Met het opgehaalde geld van de beursgang wil SES in sneltreinvaart verder met het ontwikkelen van batterijen voor elektrische voertuigen. Nu al kan SES zorgen voor een zeer dunne Li-metal anode. De batterijen zijn zeer licht en de productiekosten worden bij SES zeer laag gehouden. SES werkt met gepatenteerde elektrolyt en een AI-algoritme. Daardoor zijn de batterijen heel erg veilig. De batterijen van SES zijn op maat maakbaar en kunnen naadloos aangepast worden aan de bestaande infrastructuur en de processen.

Aandelen SES kopen kan straks dus best interessant zijn. Verdiep je wel eerst in de materie voor je dat doet. Zo stijgt de kans op rendement en verkleint de kans op falen.