Aandelen Shapeways kopen

Aandelen Shapeways kopen

Shapeways gaat naar de beurs. Het Nederlandse internetbedrijf voor 3D printers en met een eigen online community volgt daarmee de concurrentie. Al eerder namelijk  gingen printbedrijven als Markforged, Desktop Metal en Velo 3D Shapeways voor. Zij haalden behoorlijk wat geld op van de beurs en dat is precies wat Shapeways nu ook wil. Het is noodzakelijk ook, om zo de concurrentie te kunnen volgen en zelfs voor te blijven.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Shapeways kopen; printbedrijf volgt daarmee de concurrentie

Aandelen Shapeways kopen is dus binnen afzienbare tijd mogelijk. De onderneming maakt voor de beursgang overigens gebruik van een Spac, in dit geval is dat Galileo Acquisition Corp. De geruchten dat Shapeways zaken ging doen met deze Spac – een blanco cheque bedrijf-  gingen al langer en blijken nu dus ook waarheid te worden. Shapeways werd veertien jaar geleden geboren in Eindhoven, als spin off van Philips. Aan de wieg van de onderneming stonden Peter Weijmarshausen, Robert Schouwenburgen, Marleen Vogelaar. Van die top werken Vogelaar en Weijmarshausen ondertussen elders.

Kennis staat voor macht op de beursvloer

Als aandelen Shapeways kopen straks mogelijk is, zorg dan wel dat je goed op de hoogte bent van de wereld van aandelen en beleggen. Kennis staat voor macht op de beursvloer. Op deze website kun je prima informatie vergaren over onder andere de beurskoersen en de brokers. Je kunt als beginner keren beleggen en een gratis online cursus beleggen volgen. Heb je de basisbeginselen onder de knie? Waag je dan pas op de echte beursvloer.

Open je eigen shop met Shapeways

Terug naar Shapeways, dat het voor iedereen mogelijk wil maken om producten te ontwerpen, te produceren en te verkopen. De producten worden met behulp van een 3D printer gemaakt en via de website van Shapeways heb je de optie eigen modellen aan te passen en te maken met het ondertussen bekende Co-Creator platform.  Via de website kun je eveneens bestaande modellen aankopen. Je kunt ook een eigen shop openen om zo de gemaakte producten te verkopen aan andere bezoekers van het platform.

Philips geldt als een belangrijke aandeelhouder van Shapeways

Belangrijke aandeelhouders van Shapeways zijn Philips, Union Square Ventures, Index Ventures, Lux Ventures en Andreesen Horowitz. Behalve een vestiging in lichtstad Eindhoven heeft Shapeways ook een onderkomen in New York. Wil je straks aandelen Shapeways kopen? Check dan dus eerst de  informatie die je hier op deze website vindt. Dan kom je goed beslagen ten ijs en is de kans groter dat je een leuk rendement op je geld maakt door te beleggen. Zonder parate kennis wordt dat een stuk lastiger.